comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Demba Ba ve Jose Sosa'ya özel görev

03 Ocak 2015, Cumartesi 11:34
Demba Ba ve Jose Sosa'ya özel görev

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, derbi öncesine Demba Ba ve Jose Sosa'ya özel görev verdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yarın oynayacakları G.Saray derbisinde uluslararası çapta iki yıldızı Demba Ba ve Jose Sosa'ya güveniyor...
 
Bu sezon uyumlarıyla dikkat çeken Ba ve Sosa ile karşılaşma öncesi bir görüşme yapan Hırvat teknik adam, şunları söyledi:
 
“Devre arasına girerken çok önemli bir maça çıkacağız. Şampiyonluk yolundaki direkt rakibimiz G.Saray'la karşılaşacağız. Bu maçın önemini ikiniz de çok iyi biliyorsunuz. 3 puanı alırsak hem önemli bir avantaj elde edeceğiz hem de sezon arasına girerken bize moral ve özgüven kazandıracak.
 
İkiniz de kariyerinizde böyle büyük maçları birçok kez oynadınız. Tecrübeniz, sahadaki peformansınız, sergileyeceğiniz duruş ve tavırlarla diğer arkadaşlarınıza da özgüven aşılayın, onları da yukarı çekin. G.Saray derbisinde sizin ortaya koyacaklarınız belirleyici olacak."
 
‘BEKLENTİM BÜYÜK'
 
"Sezonun geri kalan bölümünde takım olarak iyi bir iş çıkarttık. Ancak bu karşılaşmayı kazanmak sadece puan tablosuna bir 3 puanda yazdırmayacak, bize bir seviye daha atlatacak. Siz bu genç takımın çok önemli iki değerisiniz. Sizden sadece benim değil, diğer arkadaşlarınızın, taraftarların, yöneticilerin, tüm camianın beklentisi büyük. Ama siz de bu beklentileri karşılayabilecek karaktere, kaliteye, tecrübeye sahipsiniz.
 
Bu sezon çok önemli işler yaptınız, devreye girerken bu kritik maçta sizden sadece performans olarak değil, tüm takımı ateşleyecek o duruş açısından da esktra bir efor bekliyorum. Herkesin size sevgisi ve saygısı büyük. Bunu başarabilirsiniz.”

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!