comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'ın çılgın planı!

01 Ocak 2015, Perşembe 14:21
Beşiktaş'ın çılgın planı!

Beşiktaş kadrosuna genç bir stoper daha katarken, Sivok ile de yollar ayrılacak. Asıl plan ise Pedro Franco'yu Avrupa'ya göndermek.

Beşiktaş defansa ''tecrübeli'' takviye yerine genç bir isimle takviye yaparken, bunun altında yatan neden de ortaya çıktı. Siyah-beyazlı yönetim, Milosevic'in transferinin ardından Tomas Sivok ile yollarını kesin olarak ayıracak. Asıl plan ise Pedro Franco'yu sezon sonunda iyi bir bonservis bedeli ile Avrupa'ya göndermek. Hali hazırda Manchester City ve Porto gibi takımların scoutlarının takip ettiği Franco'dan 10 milyon euro civarında bonservis geliri bekleyen Beşiktaş yönetimi, Milosevic'i de şimdiden transfer ederek gelecek seneye kadar takıma adaptasyonunu sağlamayı planladı.
 
Pedro Franco özellikle milli maçlarda Kolombiya formasıyla ABD'ye karşı oynanan maçta gözlemcilerin dikkatini çekmişti.
 
Kimler izlemedi ki...
 
Öte yandan Alexander Milosevic'in İtalyan kulüpleri tarafından da izlendiği ancak oyuncunun geçirdiği sakatlık yüzünden gözden düştüğü bildirildi.
 
Milosevic'in İtalyanlar dışında Alman kulübü Hertha Berlin ve son olarak ''yetenek avcısı'' Portekiz takımlarından Sporting Lizbon tarafından da izlendiği belirtildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!