comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş sağ bek arıyor!

01 Ocak 2015, Perşembe 13:54
Beşiktaş sağ bek arıyor!

Beşiktaş, sağ bek arayışlarını sürdürüyor. Molde'nin Martin Linnes için yüksek bonservis bedeli istemesi transferin askıya alınmasına neden oldu. Siyah beyazlıların bir başka sağ bek adayı Miguel Layun'un transferi de yüksek bonservis bedeli nedeniyle gerçekleşmedi.

Beşiktaş'ta sıra sağ bek transferine geldi...
 
Devre arasında savunmaya takviye yapmayı planlayan siyah beyazlı yönetim, ilk hamlesini Alexander Milosevic ile anlaşarak gerçekleştirdi. İsveçli stoper ve kulübü AIK Stockholm ile söz kesen Beşiktaş, rotasını sağ bek transferine çevirdi.
 
Siyah beyazlılar, sağ bek adayları arasında ilk sırada yer alan Martin Linnes için görüşmelere devam etse de Molde Kulübü'nün sürekli fiyat arttırması transferi çıkmaza soktu. Linnes ile yıllık 550 bin euro karşılığında, 4 yıllık anlaşma sağlanması gündeme gelirken, Norveç kulübü bonservis bedelinde indirime gitmeye yanaşmıyor. Son olarak Molde'nin Linnes için 3 milyon euro talep etmesi transferin askıya alınmasıma neden oldu. İlerleyen günlerde bu rakamda indirim yapılmaması halinde transferden tamamen vazgeçilecek.
 
Beşiktaş'ın listesinde yer alan Meksikalı Miguel Layun transferi de yüksek bonservis bedeli nedeniyle gerçekleşmedi. Siyah beyazlılar 26 yaşında, sağ ve sol bekte oynayabilen Layun için son olarak 1 milyon 750 bin euro teklif etti. Ancak Layun formasını giydiği Club America, Beşiktaş'a 6.5 milyon euro istediği aktarınca bu transfer de rafa kalktı.
 
Yönetim önümüzdeki günlerde sağ bek transferi için girişimlerine devam edecek ve devre arası transfer dönemi sona ermeden bir yabancı sağ beki kadrosuna katacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!