Beşiktaş için yazılan isimlere her gün bir yenisi ekleniyor. Siyah-beyazlıların bu kez de Brezilya'nın Atletico MG takımında forma giyen Marcos Rocha'yı istediği iddia edildi.
Radio Globo'da yer alan iddiaya göre Beşiktaş ve Porto, 26 yaşındaki sağ bek için kapıştı. Sözleşmesi 31 Mart'ta bitecek olan oyuncudan bir miktarda olsa para kazanmak isteyen Brezilya ekibinin Rocha için Porto veya Beşiktaş'ın hangisi daha fazla rakam çıkarsa bunu kabul etmeye sıcak baktığı bildirildi. Daha önce hiç Avrupa tecrübesi olmayan Rocha'nın, da Atletico MG ile sözleşme yenilemeye sıcak bakmadığı iddia edildi.
Öte yandan Abola; Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Maxi Pereira'nın Porto'nun yaptığı sözleşme yenileme teklifini kabul ettiğini yazdı.
ORMAN, SOSA'YI BİTİRDİĞİ GİBİ BİTİRECEK
Beşiktaş'ta Jose Sosa transferini olduğu gibi sağ bek transferini de bizzat Başkan Fikret Orman'ın üstlendiği bildirildi. Orman'ın önümüzdeki günlerde adı "scout" ekibi tarafından belirlenen ve Slaven Bilic'in de onay verdiği sürpriz sağ beki kadroya katmak için gurbete gideceği bildirildi.
Orman'ın, gelecek hafta içinde Londra'ya gitmesinin transfer için olduğu iddia edilirken, Orman'ın burada Chelseali yöneticilerle bir araya geldikten sonra transferin yapılacağı ülkeye geçebileceği bildirildi. Orman, transferi kendisinin bitireceğini söylerken, hangi ülkeden veya hangi takımdan olduğu ile ilgili olarak ser verip sır vermiyor.

