comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'tan Soma'ya eğitim desteği

30 Kasım 2014, Pazar 18:10

Soma'daki maden faciasından en fazla şehit veren yerleşimlerden İzmir'in Kınık ilçesine bağlı Köseler Mahallesi'nde İzmir Beşiktaşlılar Derneği'nin katkılarıyla yaptırılan ilkokul, Beşiktaş Başkanı Orman'ın katılımıyla açıldı

Soma'daki maden faciasında en fazla şehit veren yerleşimlerden Kınık ilçesine bağlı Köseler Mahallesi'nde İzmir Beşiktaşlılar Derneği üyelerinin katkılarıyla yaptırılan ilkokul, eğitim öğretime kazandırıldı. 

Soma'daki maden faciasında 14 şehit veren Köseler Mahallesi'ne İzmir Beşiktaşlılar Derneği'nin katkılarıyla 4 ayda inşa edilen Köseler İlkokulu'nun açılışına katılan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman maden faciasında şehit olan işçileri rahmetle andıklarını belirtti.

Facianın Soma dışında çevre çevre ilçeler ve köylerde de kayıplar verilmesine yol açtığına işaret eden Orman, yaşanan acıları azaltmak için yapılan yardımlarda bu yerlerin unutulmamasının önemli olduğunu kaydetti. Orman, böylesi bir projenin açılışında bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Beşiktaş halkın takımı ve artık Beşiktaş'ın bir köyü daha oldu" dedi. 

Kınık Kaymakamı Faik Oktay Sözer de Beşiktaş'ın Türkiye'nin büyük kulüplerinden olduğunu belirterek, "Beşiktaş'a ve Fikret Orman'a katkılarından dolayı teşekkür ederiz" dedi.

Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, Kınık İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza Kaçar, Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Efe Girişken'in de katılımıyla okulun açılışı gerçekleştirildi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!