comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'ın yıldızı yüzde 100 zam istiyor!

30 Kasım 2014, Pazar 17:10

1 milyon Euro'ya oynayan Atiba, artık 1.8 milyon Euro talep ediyor. Ancak ne Bilic ne de yönetim, başarılı futbolcuyu kaçırmak istemiyor. Beşiktaş, West Ham'la da görüştüğü belirtilen Atiba ile yılbaşı gelmeden nikah tazelemeyi amaçlıyor

Formasının hakkını her maçta veren Atiba'yı taraftarlar çok seviyor. Ancak Beşiktaş'ın Arsenal ile oynadığı maçlardan sonra Kanadalı yıldız bir hayran daha kazandı. 
 
Arsenal Teknik Direktörü Arşene Wenger, İngiliz basınına i verdiği demeçlerde Beşiktaş'ta en beğendiği oyuncunun Atiba olduğunu söyledi. Bu sözlerin ardından başta West Ham olmak üzere birçok İngiliz kulübü, 31 yaşındaki yıldızı takibe aldı. 
 
2013 yazında transfer edilen Atiba Hutchinson'a teknik direktör Slaven Bilic kefil olmuştu. Hırvat hoca yanılmadı. Atiba yaklaşık 1.5 sezondur gösterdiği performansla Beşiktaş orta sahasının değişmezi haline geldi. Siyah-beyazlılar ondan gerekirse savunmada faydalandı, sakat veya cezalı olduğunda yokluğu çok arandı. 31 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek. Ne Bilic ne de yönetim, Atiba'yı elden kaçırmak istemiyor. Fakat Kanadalı yıldızın yıllık ücretine neredeyse yüzde 100 zam istemesi, işleri zorlaştırıyor. 
 
Aralık yoğun geçecek
 
Atiba yılda 1 milyon Euro kazanıyor. Tecrübeli orta saha artık senelik 1.8 milyon Euro talep ediyor. Beşiktaş, görüşmeleri Atiba'nın avukatıyla yürütüyor. 
Şu ana dek iki taraf da orta yolu bulamadı. Ancak yönetim, yılbaşı gelmeden yıldız isim ile nikah tazelemeyi amaçlıyor. Bu nedenle temasların aralık ayı içinde yoğun bir biçimde süreceği belirtiliyor. Diğer yandan Premier Lig'den bazı kulüpler Atiba'nın peşini bırakmıyor, özellikle West Ham United'ın bu futbolcuyu kadrosuna katmak istediği söyleniyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!