comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Fikret Orman da modaya uydu!

21 Kasım 2014, Cuma 20:24

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman son dönemde yaptığı açıklamalarla alışılmış tarzının dışına çıkarak üslubunu değiştirdi ve modaya uydu.

FutbolArena Detay - Genel olarak sakin ve polemikten uzak açıklamalarıyla tanınan Orman, son olarak Volkan Demirel'in sahayı terk etmesiyle ilgili soruya verdiği cevapla polemik yaratacak. Sizin takımınızdan bir oyuncu böyle bir şey yapsa tepkiniz ne olur sorusuna, "Benim oyuncularım seçilmiş, özel insanlardır. Karakterli çocuklardır ve hareketlerini irdeleyerek yapan insanlardır" cevabını vererek yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.
 
Aziz Yıldırım ile ‘hakem odası' polemiği'
 
Aziz Yıldırım ile girdiği ‘hakem odası' polemiğiyle ilgili de sükunetini bozan Orman, ‘Gerekirse biz de hakem odası basarız' diyerek kendi kimliğinin dışına çıkan bir açıklama yaptı. 
 
Fenerbahçe derbisi öncesinde hakeme gözdağı
 
Geçtiğimiz haftalarda oynanan Fenerbahçe maçına hakem Bülent Yıldırım'ın atanmasının ardından ‘Gözümüz hakemin üzerinde' sözleriyle ortamı alevlendiren siyah beyazlıların başkanının son dönemlerde düzene ayak uydurduğu görülüyor. 
 
Ligde Fenerbahçe'ye karşı 2-0 kaybedilen maçın ardından hakem hatalarıyla ilgili konuşan Fikret Orman, ‘Tarzımı değiştirmeye karar verdim' demecinin ardından gösterdiği tavır ve konuşmalarıyla bu sözünü doğruluyor.