comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Emrah Bayraktar: ''Yurt içinden bir takımla anlaşacağız''

31 Ekim 2014, Cuma 13:38

Beşiktaş alt yapı direktörü Emrah Bayraktar Lig Radyo da Yetkin Etkin ile Ajans Futbol'un konuğu oldu.

"Alt yapı kültürümüz var"
 
A takımımızda gayet iyi gidiyor. Bizde alt yapı olarak çalışmalara devam ediyoruz. 11 yaş kategorisinden 250'ye yakın oyuncumuz bulunuyor. Tek amacımız profesyonel takıma oyuncu yetiştirmek mantığında ilerliyor. Genç oyuncuların özellikle Türkiye de şans bulması daha zor ve değerli hale geldiği için önemli olmaya başladı. Beşiktaş da alt yapı kültürü herzaman bu özelliği ile bilinir ve Türkiye'nin çoüu takımında bizden yetişen oyuncular hizmet veriyor.
 
"Yurt içinden bir takım ile profesyonel bir alt yapı oluşturacağız"
 
Ben açıkçası büyük kulüplerin kiraya vermesinden daha çok profesyonel takımın kendine bağlı bir takım sahibi olmasını daha doğru buluyorum. Bu takım PTT 1.ligde takımı olsa ve burda 18 den 22-23 yaşına kadar oyunucuları buraya getirerek kullanabilsek daha doğru olur. Bu takımın başınada Beşiktaş'ın antrenörlerinden biri getirilmeli.Başkan Fikret Orman da bu konuda bize daha çok destek veriyor.

"Sadece Türkiye değil Avrupada da ses getireceğiz"

Beşiktaş her geçen gün gelişiyor takımın yaş ortalaması düşük,sonuçlarda iyi gidiyor . Stadımızın da yapılmasıyla biz daha güçlü bir hale geleceğiz. Umut ediyorum Beşiktaş sadece Türkiyede değil Avrupada da ses getirecek bir takım olacaktır.

"Derbide favori biziz"

Derbi maçınıda umut ediyorum ki kazancağız çünkü bu tarz büyük maçlar kulüpler için herzaman önemlidir ve değerlidir. Uzun süredir bu tarz maçlara favori çıkmıyorduk bu kez daha iyi durumdayız. Takımımızda çok önem vererek hazırlandı ve inşallah kazanarak devam edeceğiz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!