comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Gökhan Töre'yi bitirecek o rapor

30 Ekim 2014, Perşembe 13:19

Gökhan Töre için hakem raporunda sadece f..k dediğinin yer aldığı öğrenildi. Ancak işin aslı başka ve yönetim bunu ispatlamaya çalışacak.

Kayseri Erciyespor maçında "f....d up" dediği ve bu sözde hakem İlker Meral tarafından küfür olarak görüldüğü için PFDK'ya sevk edilen Gökhan Töre en az 4 maç sahalardan uzak kalacak.
 
Gökhan Töre'nin hareketi futbol disiplin talimatının 41'inci maddesi gereğince "ayrımcılık" olarak yorumlanırken 4 ila 8 maç arasında ceza istemiyle PFDK'ya sevk edildi. Beşiktaş Kulübü'nün avukatları "fucked up" sözcüğünün küfür veya hakaret içermediğini, Gökhan Töre'nin bu hareketi kendisine kızdığı için yaptığını kanıtlayıp cezayı en azından 2 maça indirmeye çalışacak. Burada İlker Meral'ın raporunda "Türkiye'de yabancı futbolcuların da sıklıkla kullandığı 'f..k' kelimesi Töre'nin ağzından çıkmıştır" yazdığı fakat "f..k"tan sonra gelen takının hakem raporunda yer almadığı bildirildi. Töre'nin söylediği "f..k" sözcüğünün arkasındaki "up" takısının kanıtlanması Töre'nin cezasında indirimi sağlayacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!