comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Bilic, Premier Lig takımını reddetti!

27 Ekim 2014, Pazartesi 15:28

Slaven Bilic'in ekim ayı başında Premier Lig takımlarından Newcastle United'dan transfer teklifi aldığı ortaya çıktı.

Slaven Bilic'in ekim ayı başında Premier Lig takımlarından Newcastle United'dan transfer teklifi aldığı ortaya çıktı.
 
Alen Pardew'in yerine hoca arayan Newcastle United, ekim başında kardeşi aracılığıyla Hırvat hocaya teklif yaptı Bilic, yıllık 2 milyon sterlin ve 90 milyon sterlin transfer bütçesi önerisini reddederken, tavrıyla yine gönülleri fethetti.
 
Alan Pardew'in yerine takımı ateşleyecek bir teknik adam arayan İngiliz ekibi, Hırvat çalıştırıcının kardeşi Domagoj ile temas kurdu. Bilic'in kardeşi ile görüşen kişinin ise Galatasaray'a Roberto Mancini transferinde aracı olan Muzzi Özcan olduğu öğrenildi. İngiliz yetkililerin, menajerler aracılığıyla ilettikleri teklifte Hırvat teknik adama yıllığı 2 milyon sterlin'den 3 yıllık anlaşma önerildiği ifade edildi. Ayrıca ilk 4'e girilen her sezon için 250 bin sterlin zam ve 3 yıl içinde harcanmak üzere 90 milyon sterlin transfer bütçesi sunulduğu dile getirildi.

Kibarca 'olmaz' dedi
Ancak Slaven Bilic'in, kardeşi tarafından kendisine iletilen teklife olumsuz yanıt verdiği kaydedildi. Siyah-beyazlı çalıştırıcının, Newcastle United'e teşekkür ederek, "Benim burada başkana, futbolculara ve taraftara verilmiş bir sözüm var. Premier Lig'de çalışmak tabii ki hayalim ama bir erkek için önce verdiği sözler gelir" dediği öğrenildi.

Tek hedef şampiyonluk
Bilic'in bu tavrı bir kez daha gönülleri fethetti. Hırsı, çalıma azmi ve samimi tavırları nedeniyle camiada büyük saygı duyulan Hırvat hocanın, bu sezon Beşiktaş'ı şampiyon yapmaya ve UEFA Avrupa Ligi'nde final oynatmaya konsantre olduğu ve başka hiçbir şey düşünmediği belirtildi. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!