comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Bilic sözünü tuttu!

27 Ekim 2014, Pazartesi 13:35

Beşiktaş'ta taraftarın ve futbolcuların sevgilisi olan Slaven Bilic'in Newcastle United takımından gelen teklifi bu sözlerle reddetti.

Beşiktaş'ta taraftarın ve futbolcuların sevgilisi olan Slaven Bilic'in Ekim başında Premier Lig takımlarından Newcastle United'tan teklif aldığı ortaya çıktı.
 
Alan Pardew'un yerine takımı ateşleyecek bir teknik adam arayan İngiliz ekibinin ilk olarak Bilic'in kardeşi Domagoj ile temas kurduğu bildirildi. Bilic'in kardeşi ile temas kuran kişinin ise Galatasaray'a Roberto Mancini transferinde aracı olan Muzzi Özcan olduğu öğrenildi. İngiliz ekibinin yetkililerinin menajerler aracılığıyla ilettikleri teklif Hırvat teknik adam için yıllık 2 milyon sterlin'den 3 yıllık anlaşma, ilk 4'e girilen her sezon için 250 bin sterlin zam ve artı olarak da 3 yıl içinde harcanmak üzere de 90 milyon sterlin transfer bütçesi.

''SÖZÜM VAR''
 
Bu teklif kardeşi tarafından kendisine iletilen Bilic'in ise cevabı kısa ve net oldu; "Benim burada başkana, futbolculara ve taraftara verilmiş bir sözüm var. Premier Lig'de çalışmak tabii ki hayalim ama bir erkek için önce verdiği sözler gelir."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!