comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Bilic talimatı verdi

25 Ekim 2014, Cumartesi 13:04

Beşiktaş'ta Slaven Bilic, sözleşme yenileme konusunda önceliğin takımın iki Türk oyuncusu Ersan Adem Gülüm ve Mustafa Pektemek'e verilmesinin Ahmet Nur Çebi'den istedi.

Beşiktaş'ta yönetim cenk Gönen ve Veli Kavlak ile birlikte Atiba Hutchison'un sözleşmesini yenilemeye hazırlanırken, teknik direktör Slaven Bilic ise özellikle Mustafa Pektemek ve Ersan Gülüm'le bir an önce yeni sözleşme uzatılmasını istedi. Fakat Bilic'in Ersan ve Pektemek'in sözleşmesinin yenilenmesi için bulduğu kelimeler Ahmet Nur Çebi'ye tebessüm ettirdi.
 
Takımını bir inşaata benzeten Hırvat teknik adam, "İnşaatın yapılması için tuğlalar, çimento, demir lazımdır ama en önemlisi inşaatın harcıdır. Bizim takımın harçları ise Pektemek ve Ersan" dedi. Çebi, Bilic'in bu önerisini kabul ederken gülerek, "Tamam da hocam sen söyle bizim takımın tuğlaları kim?" diyerek espriyi patlattı. Bilic, Türkçenin kıvraklığı yüzünden espriyi yakalayamazken Çebi ise çevirmene "tuğla"nın Türk argosundaki anlamını anlattırdı.

ORMAN'IN GÖNLÜNE SU SERPTİ
 
Öte yandan Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic'i 4-0'lık Partizan galibiyeti sonrasında ilk kutlayan isim Başkan Fikret Orman oldu.
 
Fikret Orman, "tüm Beşiktaşlıların gurur duyduğu bir takım kurdun" derken Bilic ise kendisini öven Başkan'a, "Bugün önemli bir gündü. Arsenal ve Tottenham maçları bizim güçlü bir takım olduğumuzu gösterdi. Aydınlık bir gelecek bekliyor bizi. Ama çaylak oyuncularımız var. Kötü günlerde olacak iyi günlerde olacak. Önemli olan kötü günlerde de bizim yanımızda olmanız ve destek vermeniz" dediği öğrenildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!