comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Demba Ba'dan Bilic'e "20 gol" cevabı

25 Ekim 2014, Cumartesi 12:59

Siyah-Beyazlılar'ın Senegalli süperstarı Demba Ba, hocası Slaven Bilic'in, "20 gol atarsa şampiyonuz" sözlerine, "Madem hocam böyle söylüyor, ben de daha fazlasını atarak şampiyon olmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın Partizan galibiyetinde büyük pay sahibi olan isimlerden Demba Ba, takımın form durumunun çok iyi olduğunu ve bu sezon büyük başarılar kazanmak istediklerini söyledi.
 
Slaven Bilic'in, yaptığı, “Demba Ba 20 gol atarsa şampiyonuz” sözlerini hatırlattığımız Senegalli oyuncu, “Madem hocam böyle söylüyor, o zaman ben de daha fazla gol atıp, şampiyon olmak istiyorum” cevabını verdi. Ba, “Benim hedefim 20'den daha fazlasını atabilmek. Bunun çok üstüne çıkmayı amaçlıyorum. Üst üste sakatlıklar yaşadım, gerçek kapasitemin henüz altındayım, 2-3 hafta sonra daha iyi duruma geleceğim. Kulüpte herkes bana çok ilgi gösteriyor. Bu durumdan memnunum. Buraya gol atmak için geldim ve işimi yapmaya çalışıyorum. Gol atamadığım zaman sorun yaşıyorum. Neyse ki son iki maçta da fileleri havalandırmayı başardım” diye konuştu.

‘Ayaklarımız kesilmemeli'
“Dünyanın en iyi oyuncusunu getirseniz bile, tek başına bir şey yapamaz” diyen Ba, “Sonuçta takım oyunu oynuyoruz. Bizim takımın başarısındaki en büyük etken ne ben, ne Gökhan, ne Olcay, ne de diğerleri... En büyük etken, bir takım olarak aynı ruhu sahaya yansıtabilmek. Hedeflerimiz büyük. Beşiktaş, Avrupa'da final oynayacak bir kulüp. Benim yurtdışında birçok arkadaşım var, onlarda bu takımın potansiyelinin çok büyük olduğunu söylüyorlar. Hemen hemen her maçta iyi oynadık. Arsenal'in bizi elediğinde ne kadar sevindiğini gördünüz. İyi oynuyoruz ama, ayaklarımız yerden kesilmemeli” yorumunu yaptı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!