comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Haydi Kartal deplasmanda kanatlan

23 Ekim 2014, Perşembe 15:38

Beşiktaş, Avrupa arenasında! UEFA Avrupa Ligi C Grubu üçüncü maçında Beşiktaş, Sırbistan temsilcisi Partizan ile bugün deplasmanda karşılaşacak.

İki siyah-beyazlı takım Beşiktaş ile Sırbistan temsilcisi Partizan, UEFA Avrupa Ligi C Grubu üçüncü maçında bugün Belgrad'da karşı karşıya gelecek.
      
Partizan Stadı'nda 22.05'te başlayacak karşılaşmayı, İtalyan hakem Paolo Mazzoleni yönetecek. Mazzoleni'nin yardımcılıklarını aynı ülkeden Riccardo Di Fiore ile Matteo Passeri yapacak. Maçın dördüncü hakemliğini ise Alessandro Giallatini üstlenecek. 
      
C Grubunun diğer maçında ise İngiltere'nin Tottenham ekibi, Yunanistan'ın Asteras takımını konuk edecek. Bu karşılaşma da 22.05'te Londra'daki White Hart Lane Stadı'nda oynanacak.
 
MUHTEMEL 11'LER

Ev sahibi Partizan'ın Beşiktaş karşısında sahaya Lukac, Ostojic, Petrovic, Stankovic, Volkov, Brasanac, Branco Ilic, Sasa Ilic, Zivkovic, Skuletic ve Lazovic 11'i ile çıkması bekleniyor.
 
Temsilcimiz Beşiktaş'ın muhtemel 11'i ise Tolga, Necip, Franco, Sivok, Motta, Veli, Atiba, Gökhan, Oğuzhan, Olcay ve Demba Ba isimlerinden oluşuyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!