comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Vodafone Arena ne zaman açılacak?

22 Ekim 2014, Çarşamba 15:08

Siyah-Beyazlı camianın bitirilmesini merakla beklediği Vodafone Arena'nın açılışının yapılmasının planlandığı tarih belli oldu.

Yapımına ara verilmeden 7 gün 24 saat boyunca devam edilen 41 bin 903 kapasiteli dev spor kompleksinin, önümüzdeki Nisan ya da Mayıs ayı içerisinde tamamlanacağı bildirildi. Konu hakkında açıklama yapan Vodafone Arena'nın inşaatını üstlenen firmanın Genel Müdürü İhsan Coşkun, “Şu anda stadımızın önemli bölümünde kaba inşaatımız bitmek üzere. Kasım'ın ortalarında bitecek. İnce işler devam ediyor. Stadımızı Haziran'dan evvel bitirmiş oluruz” ifadelerini kullandı.
 
‘Bu sezon da maça çıkılabilir'
 
Ligde 6 haftanın sonunda topladığı 14 puanla lider konumda bulanan Siyah- Beyazlıllar'ın, sezonun bitiminde şampiyonluk için yarışını sürdürmesi halinde Vodafone Arena'yı kullanabileceğini söyleyen Coşkun, “Son maçı oynayıp oynamamak yönetimin vereceği bir karar. Son maçı da belki birkaç maçı da oynayabilir Beşiktaş... Başkan bu konuyla çok yakından ilgili. Her gün stada gelip inşaatla ilgilenir. Demir işlerinde de Ahmet Nur Çebi'nin bize çok yardımı ve faydası var. El birliği ile stat yükseliyor” dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!