comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Bilic takımına galibiyeti böyle getirdi

22 Ekim 2014, Çarşamba 12:38

Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic'den öğrencilerine ilginç tehdit...

Ankara'daki ASAŞ stadında maçta Sivasspor karşında soyunma odasına 1-0 geride giden Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic'in devre arasında yaptığı konuşma, siyah beyazlı futbolcuları ateşledi.
 
İyi oynamalarına rağmen devreyi geride kapadıkları için soyunma odasına yüzleri asık giren futbolcularına tepki gösteren Hırvat teknik adam, "Bu kadar iyi atmosfer varken, bu kadar taraftar gelmişken ve iyi de oynarken galip gelmeden İstanbul'a döneceğinizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Eğer bu maçın bitiminde tabelada bizim galibiyetimiz yazmazsa, İstanbul'a dönmek yok. Belgrad'a gidene kadar sizi burada tutarım" diye tepki gösterdiği bildirildi.
 
Konuşmasının ikinci bölümünde ise "ikinci yarı oyunun temposunu artırın. Hızlı oynayın. Ama bir o kadar da sakin ve panik yapmadan hücuma gidin. Biz burada Sivasspor'u yeneceğiz" diyerek oyuncularını coşturdu. Hırvat teknik adamın bu sözleriyle ikinci yarıya çıkan siyah beyazlı takım gol bölgelerinde de etkili bir oyun sergiledi ve 3-2'lik galibiyete ulaştı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!