comScore

Beşiktaş Beşiktaş

''Gökhan Töre konusunu kaşımaya çalışıyorlar''

21 Ekim 2014, Salı 18:19

Beşiktaş'ın basın sözcüsü metin Albayrak Lig Radyo da Yetkin Etkin ile Ajans Futbol'a konuk olarak merak edilen soruları cevapladı…

FutbolArena - Taraftarlarımızında çok mutlu olduğunu düşünüyorum. Civar illerden gelen çok sayıda kişi geldi ve ilk kez iç sahada oynamış gibi hissettik. Osmanlı kulübünede bizi son derece iyi ağırladıkları için teşekkür ederiz.

Derbi ve Avrupa maçları Olimyat stadında

Bizim sezon başından bu yana oynayacağımızı stadı bilgilendirme açısından sezon başından bu yana bilgilendirdik. Hatta kombine satışı yaparken olimpiyat stadı olarak satışlar yapıldı. Bu yüzden bir kafa karışıklığı yoktur. Zemin sorunu yaşadığımız için mecburi olarak Ankara'ya gitmek zorunda kaldık. Biz derbi ve Avrupa maçlarını Olimpiyat stadında bunu dışında kalan 2 maçımız Akhisar ve Kasımpaşa maçları kalıyor. Göksel Gümüşdağ bizi konuk etti ve bunun kararını yönetim kurulu ile toplantı yaparak belirleyeceğiz.

Demba ba hazırlık kampı geçirememişti

Demba ba çok iyi bir futbolcu zaten kariyeri açısından fazla birşey söylemeye gerek yok. Oyuncu transferin son döneminde geldiği için kampa katılamadı. Bu yüzden fizik olarak tam hazır değildi. Birde sezon başında sakatlandığı için ancak toparlanabildi. Her geçen hafta daha iyi duruma gelecektir.
 
Gökhan Töre konusunu kaşımaya çalışıyorlar
 
Gökhan Töre şu anda bir futbolcunun vereceği en iyi cevabı sahada veriyor. Kendsi zaten oynadığı futbolla en iyi cevabı veriyor. Bütün medyaya da buradan seslenerek temcit pilavı gibi ısıtılarak artık gündeme getirmesinler. Biz onun performansından son derece memnunuz. Bu konuyu kaşımaya çalışanlar oluyor ama bu sadece zarar veriyor. Gökhan sahada çok başarılı ve her geçen gün daha iyi oynuyor.
 
Şerefimizle maç oynayarak hakkımızla kazanıyoruz
 
Biz hakemler ile ilgili çok konuşmuyoruz. Önce kendimize bakıyoruz. İyi oynuyormuyuz, hatalar yanlışlarımız var mı?gibi değerlendirmeler yaparak ödevimizi iyi yapıp yapmadığımızı kontrol ediyoruz. Bizim ilkemiz''şerefimizle maç oynayarak hakkımızla kazanarak''düşünüyoruz. Hakemler bana göre kötü niyetli değil sadece formda olmalılar ve şartlarının daha iyi hale getirilmesi gerekiyor. Kamoyu baskısına iyi şekilde kulaklarını tıkamaları lazım. Bize yapılan yanlışlarda olması gerekli ama iyi oynarsanız hakem yanlışlarıda engelleyemezsiz.
 
Stad planlandığı gibi ilerliyor
 
Stadyum ile ilgili çalışmalarımız bütün hızıyla devam ediyor. Sadece bayramda kısa süre ara verdik. Bunun dışında 24 saat şantiye çalışıyor. Proje planlandığı yolda ilerliyor. Bizim hedefimiz ikinci yarıda kendi sahamızda olmak.
 
Bilic ile masaya oturacağız
 
Bilic ile sezon sonunda sözleşmemiz bitiyor. Ama bir yandan maçlar hem lig hemde Avrupada yarış sürdüğü için konsantre bozulmaması için henüz konuşmadık. İki taraf açısından da memnunuz en kısa sürede masaya oturacağız. Sözleşmesi biten oyuncularda var ama asıl önemli olan takımın başarısını düşündüğümüz için önümüzdeki süreçte bunları konuşacağız.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!