comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'ta fikir ayrılığı

21 Ekim 2014, Salı 13:00

Beşiktaş'ta kalan maçların hangi statta oynanacağı konusunda yönetim ile teknik heyet arasında fikir ayrılığı oldu.

Spor Toto Süper Lig'de altı haftayı geride bırakan Beşiktaş'ta stat polemiği bir türlü son bulmuyor. Şimdi de iç sahadaki diğer maçların hangi statta oynanacağı konusunda tartışma ortaya çıktı. Yönetim, hasılat ve atmosfer açısından Osmanlı Stadı'nı isterken, teknik direktör Slaven Bilic'in ise, yönetimden başka alternatif istediği ortaya çıktı.
 
Zemini, tribünleri ve stadı çok beğenen Hırvat çalıştırıcının, siyah - beyazlı yönetimle yaptığı görüşmede, maça gidiş ve gelişte çok büyük sıkıntılar yaşadıklarını dile getirdi. Bilic, “Kamp yaptığımız otelden stada bir saatte geldik. Maçtan sonra havalimanına da bir saatte gittik. Bunun dışında Osmanlı Stadı ile ilgili hiçbir sıkıntı yok. Ama oyuncular yoruluyor. O bölgeye yakın bir otel bulabilirseniz, maçların burada oynanmasında benim için sorun olmaz” diye konuştuğu bildirildi.
 
Bilic'e hak veren yönetimin büyük çoğunluğu ise buna rağmen Osmanlı Stadı'nın Beşiktaş için iyi bir fırsat olduğunu dile getirdiler. Sivasspor karşısında geride olunmasına rağmen tribünlerin desteğiyle maçı kazandıklarına dikkat çeken yöneticiler, bu sezon ilk kez bir iç saha maçından kâr ettiklerini de ifade ettiler. Osmanlı Stadı'na kira vermedikleri için, buradan elde edilecek geliri inşaata aktarmayı planlayan Beşiktaş Yönetimi, Bilic ile bu konuyu konuştuktan sonra yönetim kurulu toplantısında durumu karara bağlayacak.
 
Başakşehir Fatih Terim Stadı'nın mesafe olarak Atatürk Olimpiyat Stadı ile aynı olduğunu da kendi aralarında tartışan Beşiktaş Yönetimi, maçların burada oynanması durumunda tribünlerin boş kalacağına inandıkları bildirildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!