comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Bilic o listeyi açıkladı! 9 madde...

21 Ekim 2014, Salı 10:16

Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic'in sezon başında futbolcuları ile yaptığı konuşmada 9 maddelik bir manifesto belirledi.

Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic'in sezon başında futbolcuları ile yaptığı konuşmada 9 maddelik bir manifesto belirlediği ve bu kurallara uymayan oyuncularına cezayı keseceğini söyledi. Herkesin kendilerini ikinci takımları gibi görmesini isteyen Bilic'in oyuncularından her an alçakgönüllü olmalarını istedi. Rakibe ve taraftarlara sürekli olarak saygı talebinde bulundu.
İşte Bilic'in 9 maddelik manifestosu:
 
*Şımarıklık yapmayın
 
*Ukalalık etmeyin
 
*Herkes sizi sevsin

*Herkesin ikinci takımı olun
 
*Sert oynayın ama bilerek tekme atmayın
 
*Hakeme itiraz edin ama çirkin görüntü vermeyin

*Rakibi asla küçük görmeyin

*Hem kendi seyircimize hem de rakip taraftara saygı duyun
 
*Her zaman tribüne gidin. Taraftarlarla tek yürek olun.

BILIC'IN "MÜKEMMEL" TAKIMINA 4.7 KM KALDI

Öte yandan Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic'in sezon başında koyduğu, "mükemmel" takım mottosuna siyah-beyazlılar çok yaklaştı. Bilic sezon başında takımıyla yaptığı toplantıda, "120 km'yi geçersek yenilmeyiz" ddemişti. Beşiktaş Pazar akşamı 115.3 km mesafe kat ederken, Bilic'in hedefine 4.7 km daha yaklaştı. Siyah-beyazlılarda Veli, Töre ve Atiba 11 bini, Olcay, Ramon, Sivok, Demba Ba, Ersan ise 10 bini aştı. Çıkan ve girenler hesaplanınca 10 bin metrenin altında kalan oyuncu olmadı. Bilic, 11 bini aşan Veli ve Atiba'dan 12 bin metreyi isterken geçen sezonun en çok koşan ismi olan Olcay'dan da 12 bin metreyi istiyor.
 
Bilic, Ramon'un da koşu performansını daha da artırmasını ve en azından 11 bin metreyi aşmasını istiyor. Beşiktaş Pazar akşamı Sivasspor karşısında 462 pasın 371'inde başarı sağlarken, 33 ortanın sadece 11'inin başarı olması ise Bilic'i kızdırdı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!