comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Olcay Şahan 10 takıma bedel!

20 Ekim 2014, Pazartesi 15:28

Bursa deplasmanında 1-0 kazanılan maçta tek golü atan Olcay Şahan, 1-1 biten Rizespor ve Eskişehirspor maçlarını da boş geçmedi...

Kartal Olcay Şahan'la uçuyor... Siyah-Beyazlı oyuncu bu sezon gösterdiği performansla takımını sırtlayan isimlerin en başında geliyor. Kritik anlarda sahneye çıkan Beşiktaşlı oyuncu ligde 5 maçta 4 gol atarken takımına 8 puan kazandırdı. Çaykur Rize maçında beraberlik golünü atan Olcay, 1-0 kazanılan Bursaspor ve Balıkesirspor maçlarında takımının tek golünü attı. 1-1 biten Eskişehirspor maçında da tek gol yine Olcay Şahan'dan geldi. Yıldız oyuncu dün de attığı golle 3 puanda başrol oynadı. Bir başka deyişle Olcay takımına 8 puan kazandırdı. 

GOL ATACAĞIMI BİLİYORDUM 
 
Olcay Şahan kazandırdığı 8 puanla Gençlerbirliği, Trabzonspor, Bursaspor, Konyaspor, Eskişehirspor, Sivasspor, Çaykur Rizespor, Karabükspor, Kayseri Erciyesspor ve Balıkesirspor'u geride bıraktı. Olcay Şahan maçtan önce gol atacağını bildiğini söyleyerek, "Bunu Gökhan'a da söylemiştim. Hatta ona, 'Gol atacağım ve senin sırtına bineceğim' dedim. Taraftarlarımızı tebrik etmek istiyorum. Biz inandık onlar da inansın. Bu sezon bizim senemiz olacak" ifadesini kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!