comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'a Oğuzhan müjdesi

19 Ekim 2014, Pazar 13:57

Milli Takım'ın Letonya ile oynadığı maçta omzundan sakatlanan, önceki günkü idmanda takımla çalışarak teknik heyeti sevindiren Oğuzhan, ilk etapta riske edilmeyecek.

Beşiktaş'ta zorlu Sivasspor maçı öncesi Oğuzhan Özyakup sevinci yaşanıyor. Milli takımda Letonya maçının ilk yarısının sonuna doğru omzundan sakatlanan yıldız futbolcu, önceki günkü idmanda takımla birlikte çalışırken bugün de Sivasspor maçı kadrosunda yer alacak. Jose Sosa'nın da sakatlığı nedeniyle ofansif orta sahada teknik direktör Slaven Bilic'in büyük ihtiyaç duyduğu Oğuzhan, hocasına oynamaya hazır olduğunu söylese de teknik heyet UEFA Avrupa Ligi'ndeki Partizan maçını da düşünerek yıldız futbolcuyu riske etmek istemiyor. 10 numara pozisyonunda Kerim Frei'yi deneyecek siyah-beyazlılarda Oğuzhan'ın kulübede olması dahi teknik heyet için büyük güvence. Hırvat teknik adam, Oğuzhan'ı yedek soyundursa da gidişata göre ona ihtiyaç duyduğu takdirde bu hamleyi yapabilir.
 
BİLİC'İN ÖNCELİĞİ KERİM FREİ
 
Oğuzhan, milli maç dönüşü pek idman yapamadığı için tam kapasiteyle karşılaşmaya hazır değil. Bilic'in düşüncesi ilk etapta oyuncusunu yedek soyundurmaktan yana. Kerim Frei'ye ofansif orta sahanın yükünü verecek olan Hırvat çalıştırıcı, Olcay ile Kerim'i zaman zaman '10 numara' için alternatifli olarak kullanacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!