comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'ta imza şov yakın

19 Ekim 2014, Pazar 13:00

Bu sezon ligde ve Avrupa'da başarı isteyen Beşiktaş konusunda gündeme dair önemli açıklamalar geldi! Beşiktaş'ın İletişim Komitesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Albayrak'ın sözleri...

Bu sezon ligde ve Avrupa'da başarı isteyen Beşiktaş bir yandan da geleceğe yönelik transfer hamlelerini sürdürme amacında. Sezon başında kadrosuna kiralık olarak kattığı Arjantinli Sosa'nın bonservisini geçtiğimiz günlerde alan Siyah-Beyazlılar şimdi de yerli harekâtı başlattı.
 
"SİVASSPOR'U YENECEĞİZ"
 
Konuyla ilgili konuşan Beşiktaş'ın İletişim Komitesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Albayrak, "Mustafa Pektemek, Ersan, Cenk, Veli gibi oyuncularla sözleşme yenileme çalışmamız var. Zaten futbolcularımız Beşiktaş'ı çok seviyorlar. Sözleşme yenileme sorun olmaz" ifadelerini kullandı. 
 
Albayrak perşembe günü UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda oynayacakları Partizan maçı öncesi Sırbistan ile Arnavutluk arasındaki siyasi gerginliğin kendilerini etkilemeyeceğini de söyledi. "Politik konular bizi ilgilendirmez. Biz futbolumuzu oynayacağız. Galip geleceğimize inanıyoruz" dedi.
 
Son olarak bugün Ankara'da oynayacakları Sivas maçına değinen Albayrak "İyi zeminde Sivas'ı yeneceğiz. Ankara'da 10-15 bin civarında taraftar bekliyoruz. Takımımız çok iyi durumda" diye konuştu.
 
Metin Albayrak, son günlerin en çok konuşulan adamı olan Gökhan Töre'nin moralinin iyi olduğunu söyledi. Gökhan'la ilgili önümüzdeki günlerde bir basın toplantısı yapacaklarını belirtti.  

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!