comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'ta operasyon başlıyor!

15 Ekim 2014, Çarşamba 13:39

Beşiktaş yönetimi, Çek savunma oyuncusu için düğmeye bastı. Siyah-beyazlılar, Kaderabek için 3.5 milyon euro isteyen Sparta Prag'la görüşmesi için menajer Mithas Halis'e yetki verdi. Hedef 1.5 milyon euro

Beşiktaş'ta ara transfer dönemi çalışmalarına yeniden hız verildi. Teknik direktör Bilic'in ısrarla sağ bek istemesinin ardından kadrosunu güçlendirmek için Norveçli Martin Linnes ile ilgilenen siyahbeyazlılar, listenin ilk sırasına Çek yıldız Pavel Kaderabek'i aldı. Linnes için kulübü Molde'nin 2.5 milyon euro'dan aşağıya inmemesi nedeniyle diğer alternatifleri değerlendirmeye alan yönetim, Türkiye-Çek Cumhuriyeti maçında etkili bir performans sergileyen Kaderabek için girişimlerini hızlandırdı. Yönetim, 22 yaşındaki oyuncuyu ikna etmek için öncelikle milli takımdan arkadaşı olan Beşiktaşlı yıldız Tomas Sivok'u devreye sokacak.
 
Ön protokol yapılacak 

Siyah-beyazlıların diğer yandan da Çek futbolcuları Türkiye'ye getiren menajer Mithat Halis'e de yetki verdiği belirtildi. Sparta Prag'ın, Pavel Kaderabek için 3.5 milyon euro'dan kapıyı açması üzerine yöneticiler menajer Halis ile bir görüşme yaptı ve "Bu işi 1.5 milyon euro'ya bitir" talimatı verdi. Çek temsilcisi bu rakamı kabul ederse, önümüzdeki hafta içinde ön protokolün imzalanacağı belirtildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!