comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Bilic yeni formül üretti

15 Ekim 2014, Çarşamba 12:51

Beşiktaş'ta Slaven Bilic, Sivasspor maçında Oğuzhan ve Sosa'nın olmaması durumunda orta sahada ''maestro'' görevini Olcay Şahan'a verecek.

Sivasspor'u yenerek ilk iç saha galibiyetini kazanmak isteyen Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic, milli maçta Oğuzhan'ın da sakatlanması üzerine "C" planını devreye soktu.

Takımın yaratıcı orta saha oyuncularından iki tanesini de kaybeden Bilic, Sivasspor karşısına farklı bir dizilişle çıkacak. Balıkesirspor maçında Jose Sosa'yı milli maçta ise Oğuzhan'ı kaybeden Bilic, bu mevki için Olcay Şahan'ı düşünürken kanatları ise Kerim Frei-Gökhan Töre ikilisini kullanacak.
Slaven Bilic, forvette ise Demba Ba'yla başlayıp ikinci yarıda Cenk Tosun'a görev verecek.

İKİ İSİM İÇİN UYARI
 
Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic, Pazar günü Ankara'da oynanacak Sivasspor maçından mutlak galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Yardımcılarıyla birlikte rakibi büyüteç altına alan Bilic, Sivasspor'un zayıf ve güçlü yanlarını ele alarak bir oyun planı ve taktik şekillendirdi. Hırvat teknik adam, kafasındaki oyun anlayışının provasını futbolcularına yaptırmayı planlıyor. Bilic'in Sivasspor için hazırladığı raporda; Da Costa'nın uzaktan şutları ve Aatıf'ın ceza sahasına yaptığı koşular için için uyarılarda bulunduğu bildirildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!