comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Çıkan omzunu kendisi taktı

14 Ekim 2014, Salı 13:34

Yeni sezona deplasman galibiyetleri ile damga vuran lider Beşiktaş'ın başı sakatlıklardan bir türlü kurtulamadı.

Geçen sezon takımdaki kilit oyuncuların yaşadığı uzun sakatlıklar sonrası kadro kurmakta zorlanan Slaven Bilic'in bu sıkıntısı devam ediyor.
 
Şu an ligde lider durumda bulunan Beşiktaş milli takımlar için verilen arayı iyi değerlendirmek isterken dün akşam yaşanan sakatlık şokuyla sarsıldı. Sezon başı transfer edilen Jose Sosa'nın başarılı performansıyla güzel bir oyun ortaya koyan Beşiktaş önce 1-0 kazanılan Balıkesirspor maçında Arjantinli yıldızını kaybetti. Aldığı darbe sonrası sakatlanan ve Sivasspor maçına yetişmesi zor görünen Sosa'nın yerine Bilic'in Oğuzhan'a şans vermesi beklenirken milli takımdan gelen haber bütün planları alt üst etti.
 
Karşılaşmanın ilk yarısında yaşanılan bir pozisyon sırasında zeminin azizliğine uğrayan ve kayan Oğuzhan acılar içerisinde yerde kaldı. Milli takım doktorlarının müdahelesi sonrası oyuna devam eden Oğuzhan'ın omzundaki ağrılar artmaya başlayınca ilk yarı bitmeden yerini Bilal'e bırakmıştı.
 
Oyundan çıktıktan sonra omzu özel bir askıya alınan Oğuzhan'ın durumunun ciddi olduğu belirtildi. Gece geç saatlerde İstanbul'a gelen milli takım kafilesinde özel askısıyla görünen Oğuzhan'ın hafta sonu oynanacak Sivasspor maçına yetişmesinin zor olduğu ve tedavisine hemen başlanacağı belirtildi.
 
Çıkan omzunu kendisi taktı
 
Tedavisinin ardından oyuna devam eden genç futbolcu ağrıları artınca 40. dakikada yerini Bilal Kısa'ya bıraktı. Çıkan omzunu yedek kulübesinde kendisi yerine takan Oğuzhan'ın durumu bugün çekilecek MR'dan sonra netlik kazanacak.
 
Bilic'in C planı hazır
Hafta sonu oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde rakiplerinin puan kaybetmesini Sivasspor'u yenerek avantaja çevirmek isteyen Bilic dün yaşanan sakatlık sonrası hemen üçüncü bir planı düşünmeye başladı.
 
Takımın yaratıcı orta saha oyuncularından iki tanesini de sakat veren Beşiktaş'ın Sivasspor karşısında farklı bir dizilişle yer alacağı belirtildi. Balıkesirspor maçında Jose Sosa'yı milli takımda ise Oğuzhan'ı kaybeden Bilic, bu mevkii için Olcay Şahan'ı düşünürken kanatları ise Kerim Frei-Gökhan Töre ikilisiyle kuracak. İki maçta da forma giyen Gökhan Töre'nin yorgun düşmesi durumunda ise hafta içi yapılacak antrenmanlarda Bilic'in sol kanatta Ramon Motta'ya sol bekte ise İsmail Köybaşı'nı denemesi bekleniyor.
 
Forvette ise Senegal Milli Takımı'ndan yorgun dönecek olan Demba Ba'yı ikinci devre oyuna sürecek olan Bilic'in bu bölgede Cenk Tosun'a görev vermesi bekleniyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!