comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Demba Ba haber gönderdi

14 Ekim 2014, Salı 12:40

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Demba Ba'nın sakatlığının derecesi henüz bilinmiyor...

Pazar günü Sivasspor ile oynanacak maçın hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta Mustafa Pektemek ve Jose Sosa'nın ardından sakatlanan Demba Ba'nın hafta sonu forma giyip giyemeyeceği bugün yapılacak MR sonrası kesinlik kazanacak.

Önceki gün Senegal'in idmanında yer alan ve Cuma akşamı sakatlanmasına rağmen Dakar'daki hastanelerde belirli sayıda MR cihazı bulunduğu için Demba Ba'ya henüz sıra gelmediği bildirildi. Ba'nın ancak ultrasona sokulabildiği ve geçici tanı koyulduğu öğrenildi. Demba Ba'nın durumu hakkında henüz net bilgiye sahip olmayan Slaven Bilic'in ise, onbirde Cenk Tosun'a görev vermeyi planladığı, maçın taktik provalarında Cenk Tosun'u tek forvet denediği bildirildi.
DEMBA BA'DA "İYİYİM" AÇIKLAMASI GELDİ

Beşiktaş'ın Senegalli oyuncusu Demba Ba yaptığı açıklama ile siyah-beyazlı taraftarların içlerine su serpti. Tunus'la oynanan ilk maçta kendisini iyi hissetmediği için forma giymeyen Ba, "İyiyim. Herşey iyi gidiyor. Çok da faza bir ağrı hissetmiyorum. Sanırım ben Tunus'la oynanacak rövanş için hazırım. Sakatlığın süreci iyi yönetildi" dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!