comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Bilic'in 4 elle sarıldığı cengaver

12 Ekim 2014, Pazar 14:00

Hırvat çalıştırıcı, Demba Ba ve Mustafa Pektemek'in sakatlıkları nedeniyle Sivas ve Partizan karşılaşmalarında forvette yeni transfer Cenk Tosun'a şans verecek

Beşiktaş'ta tüm gözler yeni transfer Cenk Tosun'a çevrildi. Balıkesir karşılaşmasında Mustafa Pektemek ve Jose Sosa'nın sakatlanmalarının ardından, Demba Ba'nın da Afrika Kupası maçları için gittiği Senegal milli takımının antrenmanında topuğundan sakatlanması keyifleri kaçırdı. Sakatlığının dinlenme süresinin yaklaşık 10 gün süreceği bildirilen Demba Ba'nın, Sivasspor maçında forma giymesin zor olduğu bildirildi. Teknik direktör Slaven Bilic, Sivasspor ve Partizan maçlarında gol yollarında Cenk Tosun'a şans vermeyi düşünüyor. Hırvat çalıştırıcı, Balıkesir karşılaşmasında ilk 18'e almadığı Cenk ile bir toplantı yaparak şunları söyledi:
 
SAHADAKİ SAVAŞÇIM
"Sen çok etkili bir futbolcusun. Zaman zaman ilk 11'de olacaksın, bezen kulübede, az da olsa 18 dışında kalacaksın. Ancak senden çoğu maçta yararlanacağım. Kaliteni gösterdiğin zaman sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Sivas ve Partizan maçlarında bunu kanıtlayacağına eminim. Bu maçlarda sahadaki savaşçım sensin." Bu arada ofansif oyuncularıyla toplantı yapan Bilic'in "Atak yaptığımız anlarda ilerideki santrforumuz dışında ceza sahasında olan futbolcumuz yok. Herkesin sık sık ceza sahasına girip, üçüncü bölgede olmasını istiyorum. Bu sayede çok daha fazla gol atabiliriz" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!