comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Bilic talimatı verdi

09 Ekim 2014, Perşembe 12:40

Beşiktaş'ta 5 hafta sonunda gelen liderliğin mutluluğu yaşanırken, Jose Sosa ile Mustafa Pektemek'in sakatlıkları keyifleri kaçırdı.

Teknik direktör Slaven Bilic, uzun süre sahalardan uzak kalacak Sosa ile Mustafa'nın sağlık durumları hakkında kulüp doktorundan detaylı rapor alırken, iki futbolcunun da mümkün olan en kısa sürede takıma katılabilecek hale getirilmesini istedi.

Sol diz iç yan bağlarındaki yırtık belirlenen Sosa'nın durumu hakkında değerlendirme yapılırken, normal bir insan olsa aynı sakatlıktan iyileşmesinin 10-12 haftayı bulabileceği belirtilirken, Arjantinli futbolcunun en fazla 6 haftada oynayabilecek duruma geleceği ifade edildi.
Bilic ise Sosa'nın 2 Kasım'da oynanacak Fenerbahçe derbisinde oynayabilecek duruma getirilmesi için gereken özenin gösterilmesini istedi.

Sol üst adalesinde yırtık belirlenen Mustafa'nın da iyileşmesinin 4 haftayı bulacağı, Hırvat teknik adamın genç futbolcunun da Fenerbahçe derbisine yetiştirilmesini talep ettiği öğrenildi.

BILIC İÇ SAHA İÇİN HÜCUM ÇALIŞTIRIYOR


Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic, takımının bu sezon deplasmanda sergilediği performanstan memnun ama aynı başarıyı iç sahada da sergilenmemesi nedeniyle de kızgın.

Bilic, futbolcularından deplasmandaki oyun rahatlığını iç saha maçlarında da göstermelerini, hücum organizasyonlarında son vuruşlarda daha dikkatli olmalarını istedi. Hırvat teknik adam, futbolcularını özellikle hücum organizasyonları üzerinde çalıştırıyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!