comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Bilic'ten bayram mesajı...

04 Ekim 2014, Cumartesi 16:23

Beşiktaş, kamp yaptığı otelde öğle yemeği öncesi bayramlaşma töreni yaptı.

Balıkesirspor ile oynayacağı maç için Balıkesir'de bulunan Beşiktaş, kamp yaptığı otelde öğle yemeği öncesi bayramlaşma töreni yaptı.
Törene; İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi, Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mete Vardar ile Teknik Direktör
Slaven Bilic, teknik heyet ve futbolcular katıldı.
Bayramlaşma sırasında Ahmet Nur Çebi, Mete Vardar, Slaven Bilic ve Tolga Zengin kısa birer konuşma yaparak şu mesajları verdiler:
 
AHMET NUR ÇEBİ: Sizlerin nezdinde, Beşiktaş camiasının bayramını kutluyorum. Sizleri çocuklarım, ailem gibi görüyorum. Aileme 'benim ikinci ailem var, oraya gitmek zorundayım' dedim ve yanınıza geldim. Çok iyi yaptım, çok mutluyum. İyi ki sizinle bu bayramda beraber olmuşum. Bayramınızı kutluyorum. Sağlıklı ve sıhhatli, ailenizle birlikte nice bayramlar diliyorum. Aynı zamanda başarılı bir bayram günü geçirmeyi de ailece çok arzu ediyoruz.
 
METE VARDAR: Sizlere 'sevgili ailem' diye hitap etmek istiyorum. Çok gururlu ve mutluyum, sizlerle beraber olduğum için ... Benim için birinci öncelik başarı değil, birinci öncelik birliktelik. Benim bir kardeşim, 2 çocuğum var. 16 yıldır ilk kez ailemden ayrı bir bayram geçiriyorum, ama sizlerle beraber olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum. İnşallah Allah bu birlikteliğimizi hiçbir zaman bozmaz. Bu sevgi yumağı ile çok büyük başarılar elde ederiz. Sizin nezdinizde tüm Beşiktaş camiasının, İslam aleminin bayramını kutlarım. Bizimle beraber olamayan Fikret Başkanımın ve yönetim kurulundaki tüm dostlarımızın bayramını bir kez daha kutlarım. İnşallah onlara yarın Balıkesirspor maçında da galibiyetle beraber, bir bayram hediyesi verme şansımız olur. Sizlerin ailelerinin, çocuklarının, yakınlarınızın bayramlarını tekrar kutlarım. Allah birlikteliğimizi bozmasın inşallah.
 
SLAVEN BİLİC: Burada sizinle birlikte olmak, bunun bir parçası olmak bizim için gerçekten gurur verici. Sizlere, ailelerinize, dostlarınıza tüm Beşiktaş ailesine iyi bayramlar diliyoruz.
 
TOLGA ZENGİN: Bizi yalnız bırakmadığınız için, bizi bir aileniz, evladınız, kardeşiniz olarak gördüğünüz için, takım arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. İnşallah yarınki maçı alıp asıl bayramı o zaman yaşayacağız.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!