comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Bilic'ten Beşiktaş Mogaz'a destek

04 Ekim 2014, Cumartesi 11:50

Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic, EHF Şampiyonlar Ligi'nde Kolding ile yarın oynanacak maç öncesi siyah-beyazlıların erkek hentbol takımına destek mesajı yolladı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Velux EHF Şampiyonlar Ligi'nde Kolding ile yarın oynanacak ikinci hafta maçı öncesi siyah-beyazlıların erkek hentbol takımına destek mesajı yolladı.

Bilic, siyah-beyazlıların resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, "Ülkemde hentbol çok sevilen bir spor. Hentbolun aksiyonunu çok severim. Beşiktaş'a imza attığımda diğer branşlarla ilgili de bilgi almıştım ve yurt içinde kazandığı kupalarla hentbolun çok başarılı bir branş olduğunu gördüm. Beşiktaş Mogaz için şimdi Avrupa'ya açılma ve hentbol becerilerini daha da geliştirme zamanı" ifadelerini kullandı.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak maçın önemine dikkati çeken Hırvat teknik adam, "Şampiyonlar Ligi'nin İstanbul'daki galasında tüm taraftarı Sinan Erdem Spor Salonu'na davet ediyorum. Beşiktaş Mogaz, Şampiyonlar Ligi'nde yer almayı başararak takdiri çoktan hak etti" değerlendirmesinde bulundu.

Bu yıl tarihinde ilk kez Velux EHF Şampiyonlar Ligi'nde yer alan Beşiktaş Mogaz'ın B Grubu ikinci hafta maçında Danimarka'nın Kolding takımıyla yarın oynayacağı karşılaşma, saat 16.00'da başlayacak.

 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!