comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş, Balıkesir'de 3 puan arıyor

04 Ekim 2014, Cumartesi 11:00

Siyah-beyazlılar, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında yarın deplasmanda Balıkesirspor ile karşılaşacak.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında yarın deplasmanda Balıkesirspor ile karşı karşıya gelecek.

UEFA Avrupa Ligi'nde Londra'da Tottenham ile 1-1 berabere kalan ve bu karşılaşmanın ardından Balıkesir'e geçen siyah-beyazlılar, Balıkesirspor maçının hazırlıklarını bu kentte sürdürüyor.

Balıkesir Atatürk Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak Balıkesirspor-Beşiktaş karşılaşmasını Deniz Çoban yönetecek. Çoban'ın yardımcılıklarını Alpaslan Dedeş ve Erdem Bayık yapacak. Serkan Gençerler ise dördüncü hakem olacak.

- Deplasmanda hep kazandı

Beşiktaş, bu sezon deplasmanda oynadığı 2 lig maçını da kazandı, evindeki iki maçta ise berabere kalıp, puan kayıpları yaşadı.

Deplasmanlarda Mersin İdmanyurdu ve Bursaspor'u 1-0'lık sonuçlarla mağlup eden "Kara Kartallar", Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki iki maçta ise Çaykur Rizespor ve Eskişehirspor ile 1-1 berabere kaldı.

Siyah-beyazlılar, Balıkesir deplasmanından da 3 puanla ayrılarak, ligdeki puanını 11'e yükseltmeyi amaçlıyor.

Bu sezon evinde Galatasaray'ı mağlup etmeyi başaran Balıkesirspor ise Beşiktaş karşısında da galibiyeti hedefliyor.

Beşiktaş, 4. hafta sonunda 2 galibiyet, 2 beraberlik alıp 8 puan topladı ve ikinci sırada yer aldı. Balıkesirspor ise 1 galibiyet, 3 mağlubiyetle 3 puan topladı ve 15. sıraya yerleşti.

Beşiktaş'ın, Balıkesirspor karşısına şu muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor:

Tolga Zengin, Serdar Kurtuluş, Sivok, Franco, İsmail Köybaşı, Gökhan Töre, Hutchinson, Veli Kavlak, Sosa, Olcay Şahan, Demba Ba.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!