comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Albayrak: 'Özlenen Beşiktaş'ı herkes görecek'

03 Ekim 2014, Cuma 19:46

İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kulüp Basın Sözcüsü Metin Albayrak, BJK TV'de yayınlanan Gündem Özel programında önemli açıklamalarda bulundu.

BJK TV Genel Müdürü Bülent Ülgen'in sunumuyla ekrana gelen programda kulüp hakkında basında yer alan çeşitli iddialara cevaplar veren Albayrak'ın açıklamalarından satırbaşları şöyle: “Tottenham maçında bir Beşiktaş taraftarı olarak gurur duydum. Çok iyi oynadık. Son vuruşları bir türlü yapamadık. Topun canı istemedi. Harika bir futbol oynadık. Türk futbolseverlere gurur duyabilecekleri bir gece yaşattık.

İngiliz basını da bugün Beşiktaş'ın galibiyeti kaçıran taraf olduğunu yazdı. Hak ettiğimiz bir puan aldık. Taraftarlarımızı da tebrik ediyorum, çok güzel destek oldular. Bundan sonra gruptaki diğer maçları kazanarak gruptan çıkmak istiyoruz. Balıkesirspor maçında da takımımızın başarılı oyununu sürdüreceğine inanıyorum. İyi bir hava yakaladık. Yabancı oyuncularımız da takıma kısa sürede adapte oldular.”
‘Transferlerde ince eledik sık dokuduk' 

“Yönetim olarak transferde aceleci davranmadık. İnce eledik sık dokuduk. Bu transferler bir ekip çalışmasının ürünüdür. Oyuncu seçerken iyi olmalarının yanında karakterli olmalarını da dikkat ettik. Beşiktaş büyük başarıları her zaman kolej takımı havasındayken kazanmıştır. Kaliteli oyuncuları takımımıza kazandırdığımız için mutluyuz. Asıl hedef final yapabilmek şampiyon olmaktır. Oyuncularımıza sonuna kadar güveniyoruz

Medyada yer alan sakatlıklar hakkında!

“Maalesef negatif haberler yapmak prim ediyor. Beşiktaş, Türkiye'nin en eski kurumlarından biri. Burası ciddi bir kurum. Her şey ince elenerek yapılır. Doktorlarımız, Beşiktaş markasının ciddiyetini yakışır şekilde görevlerini icra ederler. Bu tarz sakatlık haberleri yapılmadan önce konunun uzmanlarının fikri alınsa ve bizlere bilgi verilse keşke ama bunlar yapılmıyor.”

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!