comScore

Beşiktaş Beşiktaş

''Tottenham karşısında galibiyeti kaçırdık''

03 Ekim 2014, Cuma 17:25

Beşiktaş Kulübü basın sözcüsü Metin Albayrak, ortaya koydukları iyi futbolun taraflı tarafsız herkes tarafından övgüyle karşılandığını söyledi.

Albayrak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, UEFA Avrupa Ligi'nde Tottenham Hotspur ile yaptıkları karşılaşmada güzel bir oyun sergilediklerini belirterek, "Moralli dönüyoruz. Takımımız Tottenham Hotspur karşısında çok sayıda gol pozisyonuna girip, pozitif futbol oynadı. Beraberlik hakkımız değildi, hakkımız galibiyetti" dedi.
 
Bu tür organizasyonlarda yakalanan pozisyonların gole çevrilmesi gerektiğini vurgulayan Metin Albayrak, "Atamadık ama son dakikada da olsa bir nebze futbolun adaleti ortaya çıktı ve oynadığımız pozitif futbolun karşılığında bir puan aldık. Herkes Beşiktaş'ın futbolunu beğenerek izliyor. Bizden bundan dolayı mutluyuz. Takım daha da iyi olacak. Sakatlar iyileşti ve katkı sağlamaya başladı. İyi futbolumuz, lige de pozitif etkide bulunuyor. Moralli bir şekilde Balıkesirspor maçına çıkacağız. Ligde de tek hedefimiz galibiyet" diye konuştu.
 
"Hepimiz moralliyiz"
 
Gruptaki şanslarını değerlendiren siyah-beyazlı kulübün yöneticisi, "En büyük sürprizi Yunanlılar yaptı. Kimse bunu beklemiyordu. Çantada keklik olarak değerlendiriliyordu ama dört puana çıktılar. Grup her şeye gebe. Kendi sahamızda kaybettiğimiz puanı Tottenham Hotspur maçıyla bir nebze de olsa telafi ettik. Gruptan çıkmak için sahamızdaki maçları kazanmalıyız" ifadelerini kullandı.
 
Kulüpteki herkesin çok moralli olduğunu kaydeden Albayrak, "İngiltere'de maça gelen taraftarlara teşekkür ederiz. İstanbul'da da destekleri artacaktır. Takımını çok seven bir taraftar kitlemiz var. Böyle oynadığımız sürece taraftarlar daha fazla destek verecektir" dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!