comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Fikret Orman'dan haberler kötü!

02 Ekim 2014, Perşembe 13:19

Beşiktaş kulübü Başkanı Fikret Orman, hem ara transfer dönemi için bilic'in istekleri doğrultusunda çalışıyor, hem de ekonomik darboğazdan çıkmanın formüllerini arıyor.

Hafta sonunda Molde'nin Bodo Glimt ile oynadığı lig maçını izledikten sonra Martin Linnes ve Vegard Forren için Norveç ekibinin başkanıyla transfer pazarlığı yapan Fikret Orman, o görüşmeden istediği sonucu alamamıştı. Orman, Norveç'e beraber gittiği Erdal Torunoğulları ile birlikte daha sonra Londra'ya geçti.

Takımdan bir gün önce İngiltere'ye giden Orman, burada Vodafone'un üst düzey yöneticileri ile bir araya geldi. Orman bu görüşmede, İngilizlerden üç isteğine de olumsuz yanıt aldı. Stadın ismi Vodafone Arena olarak kalacak. Süleyman Seba ismi stadın isminde yer almayacak. Stat açılmadan ismi Vodafone ile anıldığı için istenen ekstra reklam primi alınamayacak. Anlaşma stat açıldığı günden itibaren 10 yıl için geçerli olacak. Stadın bir an önce bitirilmesi için yapılan sözleşmede indirim yapılıp nakit kaynağı alınamayacak. Anlaşma şartlarında herhangi bir esneme olmayacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!