comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Bilic'in tatlı problemi

07 Eylül 2014, Pazar 13:17

Beşiktaş'ta Jose Sosa'nın transfer edilmesiyle teknik direktör Slaven Bilic hücum hattına alternatifi bol bir kadroya kavuştu.

Beşiktaş'ta Jose Sosa'nın transfer edilmesiyle teknik direktör Slaven Bilic, yeniden 4-2-3-1 sistemine dönüyor. Hırvat teknik adam ileride Demba Ba, Mustafa Pektemek, Cenk Tosun, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup, Jose Sosa ve Kerim Frei alternatiflerinden sadece dördünü kullanabilecek. Elinde geniş bir ofansif kadro bulunan Bilic, 8 oyuncudan sadece 4'üne ilk 11 de yer verebileceği için tatlı bir şaşkınlık yaşıyor. Mustafa, Cenk ve Olcay'ın formda olmasıyla Bilic, Ba, Töre ve Sosa'ya yer açmakta zorlanıyor. Hırvat teknik adam, ikinci başkan Ahmet Nur Çebi ile yaptığı görüşmede "Elimde 8 iyi ofansif oyuncu var, bunların 4'üne ilk 11 de oynatabileceğim. Bir teknik adam için hem mutlu edici bir o kadar da zor bir durum. Mustafa, Cenk ve Olcay'ın formda olması da işimi daha da zorlaştırıyor" dediği öğrenildi.

SOSA YEDEK KALACAK
Rizespor maçında yeni transfer Jose Sosa'yı yedek bekletmeye hazırlanan Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic, Demba Ba'nın fizik olarak maça hazır olmaması halinde, yıldız futbolcuyu yedek soyundurmaya hazırlanıyor.

Demba Ba'nın ağrılarının azaldığı ve Rizespor maçında forma giyebilecegi belirtilirken, milli takımda sakatlanan Veli'nin yerine Bilic'in Necip'e şans vermeye hazırlandığı da bildirildi.