comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'ta yeni hedef Soma maçları

07 Ağustos 2014, Perşembe 14:31

Beşiktaş, hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam ederken, Siyah Beyazlılar Soma yararına düzenlenen turnuvada Fenerbahçe ve Chelsea ile karşı karşıya gelecek.  

Beşiktaş, hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı yapılan çalışma 1.5 saat sürdü.

Kondisyon ve taktik çalışması yapan Siyah-Beyazlılar, idmana ısınma koşularıyla başladı. Streching hareketleri sonrası Feyenoord maçında forma giyen futbolcular antrenmanı noktaladı. Diğer futbolcular 5'e 2 ve pas şut çalışmalarıyla idmana devam etti. Antrenman yarım sahada yapılan çift kale maçla sona erdi.

Beşiktaş, Soma'daki maden faciasında yaşamını yitiren madencilerin ailelerine bağışlanmak üzere düzenlenecek üçlü turnuvada mücadele edecek.

Siyah-beyazlılar, FB Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak turnuvada yarın(8 Ağustos) saat 20.30'da Fenerbahçe ile 22.30'da ise Chelsea ile karşı karşıya gelecek.