comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Belhanda'da can sıkan gelişme

05 Ağustos 2014, Salı 15:29

Uzun süredir 10 numara mevkiine takviye yapmak isteyen Beşiktaş'ta, söz konusu transferlerin gerçekleşme sebebinin siyah beyazlı ekibin yaşadığı peşinat sorununun olduğu ortaya çıktı.

 İngiltere Premier League ekiplerinden Chelsea forması giyen Demba Ba'yı kadrosuna katarak forvet hattını güçlendiren ve bir takviye de 10 numara mevkiine yapmak isteyen Beşiktaş, önceliklerini belirledi.
 
Siyah beyazlı ekip, ilk olarak Ukrayna ekibi Dinamo Kiev forması giyen Younes Belhanda transferini noktalamak isterken, Faslı yıldızın ardından öncelik sıralamasında üst basamaklarda yer alan bir bir diğer isim ise Gökhan Töre oldu. Younes Belhanda'yı kiralama opsiyonu üzerinden de duran siyah beyazlı yönetim, bu transferde başarısız olması durumunda rotasını Gökhan Töre'ye çevirecek ve milli yıldızın bonservisini Rubin Kazan'dan almak için girişimlerde bulunacak.
 
10 numara mevkii için ismi bir çok futbolcu ile anılan Beşiktaş'ın diğer iki alternatifi ise River Plate forması giyen Manuel Lanzini ve Kosta Rikalı yıldız Bryan Luiz olarak belirlendi.
 
TEK SIKINTI PEŞİNAT!
 
Beşiktaş'ın söz konusu transferlerde mutlu sona ulaşamamasının tek sebebinin ise maddi kaynak yetersizliği olduğu öğrenildi. Transfer bütçesi dahilinde büyük harcamalara yapacak miktarda elinde nakit bulunmayan siyah beyazlı ekip, peşinat sıkıntısı yaşıyor.
 
Bahsi geçen oyuncuların transferinde oyuncu bazında hiçbir sorunu bulunmayan ve yıldız isimleri transfer için ikna eden Beşiktaş, futbolcuların kulüplerine yapılacak ödeme konusunda problem yaşıyor. Siyah beyazlı yöneti, transfer etmeyi planladığı oyuncuların kulüplerine ödeme yapmak için peşinat bulamıyor
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!