comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Atiba: "ikinci maça konsatre olmak"

05 Ağustos 2014, Salı 00:31

Beşiktaş'ın başarılı orta sahası Atiba Hutchinson, BJK TV'ye açıklamalarda bulundu.  

Beşiktaş'ın başarılı futbolcusu Atiba Hutchinson, Şampiyonlar Ligi ön elemesindeki ikinci Feyenoord maçı hakkında yorumlarda bulundu. Taraftarlarının böyle bir maçta kendilerine destek vermesi sonrası ateşlendiklerini söyleyen başarılı orta saha, ilk maçın skorunu unutarak sahaa çıkacaklarını ifade etti.

İşte Atiba'nın açıklamaları:

"Bizim için gerçekten çok güzel bir zafer oldu. Dersimizi çok iyi çalışmıştık, çok iiy hazırlandık. Deplasmanda mükemmel denilebilecek bir skorla ayrıldık. İstanbul'a çok iyi bir skorla dönüyoruz. Deplasmanda 2 gollü galibiyet büyük avantaj ama biz bunu unutmaya çalışıyoruz."

"Yapmamız gereken ilk maçı unutmak ve ikinci maça konsatre olmak. Maça bütün oyuncular hocalarımızı isterdiği gibi oynadı. Organizeydik ve birbirimize yakın oynadık, Feyenoord ne kadar iyi takım olsa da direncimizi kıramadılar. İkinci maçta ilk maçta gibi oynamayacaklar. Biz yine çalışıp iyi bir skorla sahadan ayrılmaya çalışacağız. Aramızda iyi bir anlaşma var."

"Sahaya çıktığımızda hocalarımızın dediğini yaptık. Birbirimizin açıklarını kapattık. Sahadaki her oyuncunun arasında böyle bir anlaşmanın olduğunu söyleyebiliriz. Taraftarlar inanılmazdı. Bu sezon ilk rekabetçi maçımıza bu kadar taraftar gelmesi harikaydı. Çok desteğimiz olan bir maçta bu kadar taraftarı görmek bizi ateşledi."

"Sonraki rakibimiz hakkında düşünmedim. Düşünmek de istemiyorum. her zaman için önümdeki maça bakarım. Tek yapmamız gereken çarşamba gününe odaklanmak."

"Kariyerimin çok büyük kısmında orta sahanın ortasında oynadım. Kendimi en rahat hissettiğim yer orası. Burada oynamayı tercih ediyorum."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!