comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Akhisar Başkanından Bruno açıklaması! Beşiktaş'tan...

04 Ağustos 2014, Pazartesi 17:22

Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, Bruno'nun Beşiktaş'a transfer olacağı yönündeki transfer iddialarına cevap verdi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor, yurt dışı kamp çalışmalarını Avusturya'da sürdürüyor. Teknik heyetin raporu doğrultusunda transferlerini gerçekleştirdiklerini dile getiren Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, bazı haberlerin ise gerçek dışı olduğunu söyledi.
 
Bazı yayın organlarında çıkan Bruno'nun takımdan ayrılmak istediği haberlerini yalanlayan başkan Eryüksel çıkan haberlerin tamamen asılsın olduğunu kaydetti. Yeşil-siyahlı takımda geçen sezon 11 gol atarak Niasse'dan sonra takımın en skorer oyuncusu olan Bruno'nun Beşiktaş'ın istediği haberlerini de yalanlayan Eryüksel, kulübe henüz bu türde bir istek gelmediğini kaydetti.
 
Futbol hayatına Flamengo'da başlayan 26 yaşındaki Bruno, 2011-2012 sezonunda Orduspor'a transfer oldu. 1 sezon Orduspor'da görev yapan golcü futbolcu, 2012-2013'te geldiği Akhisar Belediyespor'da toplam 17 gol atmayı başardı. Akhisar Belediyespor'la 2015'e kadar sözleşmesi bulunan Bruno ile gelecek sezon da devam etmek istediklerini dile getiren başkan Eryüksel transfer çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!