comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş yöneticisinden Feyenoord maçı taktiği

04 Ağustos 2014, Pazartesi 15:22

Beşiktaş Kulübü Futbol A Takımından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mete Vardar, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçı öncesi konuştu.

AA muhabirine açıklamalarda bulunan Vardar, ilk maçta aldıkları 2-1'lik galibiyeti düşünmeden hareket edeceklerini belirterek, "İkinci maça çok konsantreyiz. Avantajlı skor bizde olmayacakmış gibi düşünüyoruz. Takımımız ilk maça çıkacakmış gibi bir heyecanla rövanş mücadelesini bekliyor" dedi.
 
Önemli bir süreçten geçtiklerini vurgulayan genç yönetici, "Bu dönem içinde umarım taraftarlarımız da bize desteklerini verir. Turu geçmek istiyoruz. Takımın havası çok iyi. Feyenoord karşısına ilk maçın skoru 0-0 gibi çıkacağız. Teknik kadro ve oyuncular bu bilinçle çalışmalarını sürdürüyor" diye konuştu.
 
Takıma sonradan katılan Demba Ba'nın da her geçen gün daha hazır hale geldiğini anlatan Mete Vardar, "Bu oyuncumuz da maç saatine kadar tam hazır hale gelecektir" ifadesini kullandı.
 
Siyah-beyazlı kulübün yöneticisi, ilk maçta sakatlanan Oğuzhan Özyakup'un durumunun antrenmanlar ve yapılacak kontrollerin ardından belli olacağını dile getirdi.
 
  "Taraftarlar sadece takımlarını desteklesin"
 
Yönetim kurulu üyesi Vardar, Feyenoord karşısında siyah-beyazlı taraftarların kendilerine büyük destek vereceğine inandığını ifade etti.
 
Geçen sezon UEFA Avrupa Ligi'nde Norveç'in Tromsö ile yaptıkları maçta 60 binin üzerinde taraftarın Atatürk Olimpiyat Stadı'na geldiğini hatırlatan Mete Vardar, Feyenoord karşısında da taraftarlardan taşkınlık yapmadan, sadece takıma destek vermelerini istedi.
 
Şu ana dek kombinelerle birlikte rövanş maçı için 20 binin üzerinde biletin satıldığını vurgulayan Vardar, şunları söyledi:
 
"Tabi bayram ertesi olduğu için biraz yavaş satış oldu. Bugün ve yarın satışların hızlanacağını düşünüyorum. Tribünlerin tamamının dolacağından eminim. Beşiktaş taraftarı her zaman olduğu gibi takımına sahip çıkmayı gösterecektir. Hollanda'daki maçta ufak tefek olaylar oldu. Ayrıca geçen sezon lig maçlarında da bazı sıkıntılar yaşadık. Yedi maç sahamız kapandı. Taraftarlardan isteğimiz, hakemin bitiş düdüğüne kadar takımlarına destek vermeleridir. Her zaman takımlarına sahip çıktıklarını göstersinler. Yanıcı madde veya diğer yabancı maddelerin atılmamasının yanı sıra taşkınlıklar olmasın. Bunların özellikle yapılmamasını rica ediyoruz. Geçmiş dönemlerde bunun sıkıntısını yaşadık. Umarım iyi bir görsel şölen olur. Taraftarlarımızın önünde tur sevincini yaşamayı istiyoruz."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!