comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Gökhan Töre'ye Kerim Frei şoku

01 Ağustos 2014, Cuma 13:15

Beşiktaş'ın sezon öncesi kampının ve Feyenoord ile oynanan maçın yıldızı Kerim Frei'nin peformansı Gökhan Töre transferinde siyah-beyazlıların elini güçlendirdi.

Rubin Kazan'ın, Töre için istediği ya 4.5 milyon euro peşin, ya da taksitlerle olursa 6 milyon euro'luk rakamı ödeme konusunda yönetim geri adım atma kararı aldı. Beşiktaş'ın Töre için son teklifinin 3 milyon euro'su peşin geri kalan 1.5 milyon euro'yu ise 18 ay içinde 3 taksitte ödemek olduğu, yüzde 25'lik bir sonrak satış hakkının da baki olduğu, bu rakamı Rusların kabul etmemesi durumunda Töre transferinden vazgeçileceği bildirildi.

ERSAN GÜLÜM SÖZLEŞME İMZALAMAYA DÜNDEN HAZIR
Bu arada Beşiktaş'ta yönetim takımın iskeletini oluşturan oyuncuların sözleşmelerini yenilerken, tek imza atmayan isim Veli Kavlak kalmıştı. Yönetim Veli'nin imzasından sonra bu kez de Cenk ve Ersan'n sözleşmelerini uzatmak için harekete geçecek. Şu ana kadar bu iki oyuncuya sözleşme yenilemek için teklif yapılmazken, Ersan'ın bizzat Mete Vardar ile görüşerek sözleşmesini uzatmak ve daha uzun yıllar siyah-beyazlı formayı giymek için hazır olduğunu söylediği bildirildi.