comScore

Beşiktaş Beşiktaş

''Beşiktaş'ın da bizden farkı yok!''

22 Eylül 2012, Cumartesi 23:30

Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Beşiktaş galibiyetini değerlendirdi, rakiplerinin de kadro derinliği açısından kendileri gibi olduğunu söyledi..

Yayıncı kuruluşa maçı değerlendiren Karaman, Beşiktaşlı olan spiker Ömer Güvenç'e takıldı. Şansal Büyüka'ya "Ömer abinin morali bozuk" diyen Karaman'a Güvenç, "Yok nerden çıkardın?" diye sordu. Karaman, "benden dilin öyle geldi" dedi.

Sonra maç değerlendirmesine geçen Karaman, "Galibiyet güzel. İlk 45 dakika mağlup duruma düştük. Almeida'nın yaptığı orta vurdurmamız lazım. Bu Türk futbolunun karekteristik özelliği. Beşiktaş ilk yarıda belli bölümlerde pas yapıp iyi gözüktü, doğru. İkinci yarı değişiklik yaptık 4 forvete döndük. Belki kadro olarak geçen seneye göre çok farklıyız ama Beşiktaş'ın da bizden farkı yok. İkinci yarı Beşiktaş'ı hapseden bir takım gördük. 1-1'den sonra beceresizlik demeyelim ama yine hata bizde. Rakibi baskı altına alacaksın poziayon bulacaksın son vuruş veya son pası yapamayacaksın. Almeida sahanın vasat oyuncusu olmasına rağmen bir asist, bir de gol attı. Muhammet'i kadroya almayacaktım. Takım havasını solumak istediği için kadroya aldım. Oyuna sokarken de 'koparsa kopsun, yırtılırsa yırtılsın. Adın Muhammet' dedim. 2-2'yi bulduk çok güzel bir golle de kazandık. İkinci yarıdaki oyunla kazanmaya yakın taraf bizdik. Eksiklerimiz var geçen seneye göre. Yüzde yüzün üzerine çıkmazsanız kazanamsınız Beşiktaş karşısında. İkinci yarı çıktık."

Fernandes'in oyundan çıkmasının kendilerini rahatlatıp rahatlatmadığı yönündeki soru üzerine ise Karaman bu konuda yorum yapmasının doğru olmayacağını söyledi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!