comScore

Beşiktaş Beşiktaş

"Şans golü.."

22 Eylül 2012, Cumartesi 23:30

"İlk yarı maçı koparmalıydık" diyen Beşiktaş teknik direktörü Samet Aybaba, oyuncu değişiklikleri hakkında yorumlar yaparken, yenilgiyi getiren golü de "şans golü" olarak değerlendirdi..

"Oyuna iyi ve tempolu başladık, gol pozisyon bulduk, neredeyse hiç pozisyon vermedik.. İlk yarı maçı koparmalıydık, 2-0'a, 3-0'a taşımalıydık.. İkinci yarıya çok kötü başladık.. Orta alan oyuncuları savunmanın içine girdi, hücumda müdahalede geç kalınca pozisyon da yedik. Buna rağmen 2-1 öne geçtik, bundan sonra üstümüze gelirler biz de kontratak yapar farkı açarız derken, penaltı oldu. Sonrası da zaten şans golü, diyecek bir şey yok. 90. dakikada oradan bir vuruş.."

"Performansı düşen arkadaşlarımızı oyundan aldık, oyuna girenler de maalesef katkılı olmadı.. Futbol şansı yanımızda değildi. Fernandes'i çıkarıp Batuhan'ı oyuna alarak maçı kazanmaya yönelik bir hamle yaptık.. 65-70'den sonra Fernandes'in temposu düşmüştü, Holosko'nun da öyle.. Bir forvet sokarak yüksek toplarda, ölü toplarda etkili oluruz diye düşündük ama futbol bu, olmadı.."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!