comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Hunt kararını verdi...

26 Mayıs 2014, Pazartesi 20:31

Almanya Bundesliga ekiplerinden Werder Bremen'in oyuncusu Aaron Hunt'un, Wolfsburg'a gideceği öğrenildi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Aaron Hunt, Wolfsburg takımı ile resmen anlaştı.

Almanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden Bild'in haberine göre, Salı günü hangi takıma gideceğine karar vereceğini söyleyen Hunt'un tercihini Wolfsburg'dan yana kullandığı öğrenildi.

Hunt'un Bundesliga'da kalmak istediği için Wolfsburg'u tercih ettiği iddia edilirken kulübün Naldo, Rodriguez, Gustavo, De Bruyne gibi birçok yıldız ismi kadrosuna bulundurması gerekçe gösterildi.

Wolfsburg'da düzenli olarak forma giyeceğinin garantisini alan Hunt'un yıllık 2.6 milyon euro'dan da yüksek bir ücret alacağı öne sürüldü.

Resmi anlaşmanın önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.