comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'ta Almeida dönemi kapandı!

20 Mayıs 2014, Salı 09:32

Yönetimden beklediği ilgiyi göremediğini kaydeden Portekizli yıldız, “Bana önerdikleri para komikti. Büyük düşünmeliler. Bu taraftarla ayrılmak istemezdim” dedi.

Hugo Almeida, Beşiktaş defterini üzgün kapattı...

Siyah beyazlı takımda ve Türkiye'de güzel günlerinin geçtiğini yakın çevresine itiraf eden ve gizli bir veda partisi düzenleyen Portekizli yıldız, Çarşı'yı ise unutmadı. Beşiktaş forması altında attığı her golde taraftarın ve bizzat Çarşı'nın imzası olduğunu kaydeden Almeida, “Büyük dostluklar edindiğim, Beşiktaş'ta kalmak isterdim. Ancak yeterli ilgiyi göremedim” diye serzenişte bulundu.

Yönetimin kendisine yıllık 2.5 milyon Euro teklif ettiğini ama bu paranın yarısını da maç başı vermek istediklerini belirten Almeida, “Büyük düşünmeliler” dedi.