comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Atalay'dan Özçimen'e tesis ziyareti..

17 Eylül 2012, Pazartesi 17:00

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Atalay, Bolu'da yapmayı planladıkları tesis için Bolu'ya gelerek incelemelerde bulundu..

Bolu'nun Aladağ Yaylası'nda bulunan Seben Taşlı Yayla Göleti çevresindeinceleme yapmak için Bolu'ya gelen Atalay, Bolu Valisi İbrahim Özçimen'imakamında ziyaret etti.

Burada basın mensuplarına açıklama yapan Atalay, Vali Özçimen'inkendilerine gösterdiği yakınlığın Türk futbolu için de çok önemli olduğunu dilegetirdi. Beşiktaş'ın burada yapacağı tesisin Türk sporu için faydalı olacağınıanlatan Atalay, Beşiktaş'ın bu tesisi diğer takımların da kullanımına açacağınıifade etti.

Atalay, Bolu'nun eskiden futbolun beyni olduğunu vurgulayarak, ''Birçoktakım Bolu'nun Gerede ilçesinde, Bolu sınırları içerisinde kamp yapıyordu. Şimdibiz de bir yabancı ülke furyası çıktı. Biz kulüp olarak maalesef oraya gittik yada gidiyoruz. Ama inşallah böyle bir tesis olursa kendi kamp yerimizde,tesisimizde kamplarımızı yaparız. Diğer takımları da buraya çekmek için bir öncüolmak istiyoruz'' şeklinde konuştu.

Kendilerinden sonra diğer takımların da buraya gelerek kamp yapacağınıdile getiren Atalay, ''Burası da Avrupa'nın bir çok ülkesinden gelecek olantakımlarında kullanım yeri olur. Amacımız, bu konuda Bolu'nun turizm elçisiolmak'' dedi.

Atalay, herkesin yaklaşımının çok olumlu olduğunu anlatarak, ''BenBeşiktaş Kulübü'nün temsilcisi olarak son derece mutlu oldum. Daha önceden deböyle bir girişim olmuş ama nihayetlenmemiş. İnşallah biz bununihayetlendireceğiz. Bu yüzden konuya ciddi yaklaşıyoruz'' ifadesini kullandı.

-''Bolu olarak bu işe hazırız''-
Bolu Valisi İbrahim Özçimen de Beşiktaş'tan gelen misafirlerin Aladağ'dabakılması gereken yerleri inceleyeceklerini belirterek, ''Ne kadar çok bakar vegezerlerse o kadar iyi olacak. Daha sonra tekrar bir görüşmemiz olacak ve bentepkilerini alacağım. Burada önemli olan, iyi niyet ve tamamlamak... Ortaya birirade koymak lazım. Biz Bolu olarak bu işe hazırız ve bunu istiyoruz'' diyekonuştu.

Dünya çapında bir rekabetin olduğunu ifade eden Özçimen, şunlarısöyledi:
''Bizler neden tesisleşemeyelim, neden bizim takımlarımız Avustralya'ya,İtalya'ya gitsin. Şu anda basketbol takımlarını Bolu'ya çekiyoruz. Bolu'daturnuva düzenleyecek seviyeye geldik. Şu anda da bayanlar turnuvası devam ediyor.Gelecek yıl için şimdiden maçlar ayarlayacağız. Bolu'ya yılda yüze yakın takımgeliyor. Bir takımın sadece kamp yapması önemli değil. Dışarıdan da takımlarıngelmesi gerek. Takım kampları için yaz aylarında Bolu bir numara. Kışın Antalyaneyse Bolu'da yazın o hale gelmeli, gelmeyi de hak ediyor. Bize de bu uğurdaçalışma düşüyor ve bizde çalışacağız.''

BJK Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Atalay, daha sonra Beşiktaşlı oyuncularınimzaladığı formayı Özçimen'e hediye etti.

Atalay, daha sonra incelemede bulunmak üzere Aladağ Yaylası'na geçti.