comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş Chelsea'nin yıldızını istiyor

02 Mayıs 2014, Cuma 10:31

Sürpriz bir şekilde Beşiktaş'ın gündemine giren Marko Marin, bu sezon La Liga'da kiralık olarak Sevilla formasını giyiyor... Her iki kanatta da görev yapabilen Alman futbolcunun bonservis ücreti ise 5 milyon Euro

Yeni sezonun transfer çalışmalarını çok yoğun bir şekilde sürdüren Beşiktaş'ın gündemine yeni bir isim daha girdi...

Menajerler, birçok ünlü yıldızla temas halinde olan Siyah-Beyazlı yönetime Marco Marin'i teklif etti. Bonservisi Chelsea'de olan fakat bu sezon kiralık olarak La Liga ekiplerinden Sevilla formasını giyen Alman futbolcu konusunda Beşiktaş yönetimi araştırmalara başladı. Werder Bremen formasını giyerken yıldızı parlayan ve Alman Milli Takımı'nda düzenli olarak görev yapmaya başlayan Marin, 2012 yılında 13 milyon Euro karşılığında Chelsea'ye transfer olmuştu.

Fakat 24 yaşındaki futbolcu İngiltere'deki performansıyla büyük hayal kırıklığı yarattı ve sezon başında Sevilla'ya kiralandı. Bu sezon La Liga'da 16 maça çıkan Marin hiç gol atamazken, 5 asist yapmayı başardı. Alman yıldız hücumun her iki kanadında görev yapıyor.

GÖKHAN TÖRE OLMAZSA GÜNDEME GELEBİLİR

Önder Özen ve Slaven Bilic'in Marco Marin'le ilgili gerekli araştırmaları yaptıktan sonra yanıt vereceği ifade ediliyor. Chelsea'nin 6-7 milyon Euro civarında bir rakama genç yıldızın bonservisini verebileceği de gelen bilgiler arasında. Bilic'in sağ kanat konusunda ilk tercihinin Gökhan Töre olduğu, eğer milli futbolcunun bonservisi alınamazsa Marin'in gündeme gelebileceği ifade ediliyor.


 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!