comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Fikret Orman'dan taraftarlara müjde! Transfer...

01 Mayıs 2014, Perşembe 13:32

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kulüp dergisinin mayıs ayı sayısının başyazısında camiaya ve taraftarlara kulübün son durumuyla ilgili bilgi verdi.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş Dergisi'nin Mayıs ayı sayında siyah beyazlı camiaya ve taraftarlara seslendi.

"Sevgili Beşiktaşlılar,

Tertemiz mazisi, fair-play anlayışı içerisindeki mücadelesi, asla taviz verilmeyen ilkeleri ve duruşuyla futbol takımımız, ligde sona doğru yaklaşıyor. Unutulmamalıdır ki, Beşiktaş, bir başarının etrafında toplanan insanların oluşturduğu bir kültür değildir. Beşiktaş, bir kültürün etrafında toplanan insanların başarısıdır. Bu kültürün temel dayanakları; emeğe, adalete, hakkaniyete olan inanç ve aynı zamanda rakibin emeğine saygı duymaktır. Bu kültür, Hakkı'yla oynayıp, Şeref'iyle kazanmaktadır. Beşiktaş, sahada kazanmaya inanan tüm diğer takımların ve sporseverlerin önündeki tek büyük örnektir. Her ne olursa olsun, biz; geçmişimizde olduğu gibi bugün de, yarın da, aynı duruş, aynı inanç, aynı kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Sezon bitiminde gerekli değerlendirmeyi yaparak, tüm sezonu gözden geçireceğiz. Ayrıca bir sonraki sezon Vodafone Arena'da izleyeceğimiz futbol takımımızda gerekli mevkilere transferler yaparak, gücümüze güç katacağız.
**
Sadece futbolda değil, Beşiktaş armasının olduğu her yerde en üst noktayı hedefliyoruz. Bu en üst nokta elbete bizim için Türkiye ligleri ile sınırlı değil. Bu sebeple 2013-1014 sezonuna Balkan Kupası'nı kazanarak başlayan ve CEV Challange Cup'da da final oynama başarısı gösteren Beşiktaş Bayan Voleybol Takımımız'ı tebrik etmek istiyorum. Play-off finallerinde ikinci olarak, Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'ne yükselen erkek voleybol takımımıza da bu kulvarda başarılar diliyorum. Umuyorum ki, önümüzdeki yıllarda Beşiktaş armasının olduğu her kulvarda hak etiğimiz büyük başarılara hep birlikte şahit olacağız.
**
Dünya kulübü olma yolunda sponsorlukların bizim için ne kadar önemli olduğunu her fırsatta dile getiriyorum. Kalde ile imzaladığımız sponsorluk sözleşmesiyle iş birliğimizi 2019 yılına kadar uzattık. Sektöründe dünya markası olan Kalde, Beşiktaş'a verdiği destekle marka değerine bu yıl da önemli katkı sağlayacak. Bu işbirliğini yenilenen içerikle tekrar hayata geçirmek bizi son derece mutlu etti. Sponsorluk anlaşmamızın tüm Beşiktaş camiası ve Kalde için hayırlı olmasını, her iki markaya da bol şans getirmesini diliyorum.
**
Cumhuriyet'e yaraşır yepyeni bir neslin zihinsel ve bedensel eğitiminde, Türk sporunun gelişiminde daima Ata'sının hizmetinde olan camiamız için 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı çok daha anlamlı ve gurur verici bir tarihtir. Türk gençliğinin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nı coşkuyla kutlarken, Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşlarını da minnetle anıyoruz.

En derin sevgi ve saygılarımla,

Fikret Orman
BJK Yönetim Kurulu Başkanı"


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!