comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Fikret Orman'dan transfer çıkarması

01 Mayıs 2014, Perşembe 10:32

Beşiktaş gelecek sezonun flaş yabancı transferleri için start veriyor. Fikret Orman pazar günü Eto'o'nun menajeriyle görüşecek. Önder Özen ve yönetici Erdal Torunoğulları ise salı günü Lampard ve Ferdinand için Ada'ya gidecek.

Beşiktaş bir yandan lig ikinciliği mücadelesi verirken diğer taraftan gelecek sezonun planlarını yapmaya başladı. Siyah-Beyazlı takımda yeni sezonun transfer bombasının gelecek hafta patlama ihtimalinin büyük olduğu öğrenildi. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın pazar günü İngiltere'ye giderek Chelsea'nin Norwich'i konuk edeecği maçı izleyip Eto'o ile masaya oturacağı belirtildi.

Başkan Orman Kamerunlu futbolcuyu gelecek sezon için ikna etmeye çalışırken Futbol Direktörü Önder Özen ve yöneticilerden Erdal Torunoğulları da Salı günü Londra'ya gidecek.

İkili kulüpleriyle sözleşmeleri sona erecek olan Lampard ve Ferdinand gibi oyuncuların menajerleriyle bir dizi görüşmelerde bulunacak. İkili Başkan Fikret Orman'ın görüşeceği Eto'o'nun menajeriyle ikinci bir görüşme daha gerçekleştirecek.

İkilinin gelecek hafta en az bir isimle anlaşması bekleniyor. Özen ve Torunoğulları İstanbul'da kendilerine transfer konusunda yardımcı olma konusunda söz veren Chelsea kulübünün konuğu olacak. Önder Özen ve Torunoğulları'nın burada ayrıca İngiliz takımı Chelsea'de forma şansı bulamayan sağ bek Wallace, sol açık Lucas Piazon ve stoper Kalas için bazı görüşmelerde bulunacağı ifade edildi.

Bu arada Beşiktaş için bir iddia da Guardian gazetesinden geldi. Gazete Newcastle United'da gözden düşen 27 yaşındaki Hatem Ben Arfa'nın menajerler tarafından Beşiktaş'a teklif edildiğini yazdı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!