comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Bilic iddialı konuştu! Devler Ligi...

01 Mayıs 2014, Perşembe 08:32

Kasımpaşa maçı öncesinde siyah-beyazlı yönetimle bir araya gelen Bilic, “Bu karşılaşmayı alırsak Şampiyonlar Ligi'ne garanti gözüyle bakacağım. Biz bu futbolcularla buralara geldik. Yine bu futbolcularla Devler Ligi'ne gideceğiz. Oyuncular kendilerini bu şekilde affettirecek” dedi

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, ligi ikinci bitirecekleri yönünde futbolcularıyla önceki gün yaptığı toplantının ardından dün de yönetimle bir araya geldi. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yöneticilerle görüşen deneyimli hoca, adeta Şampiyonlar Ligi garantisi verdi.

Hırvat çalıştırıcı, “Bundan sonraki maçlarda bu kadar kötü oynamayız. Sivasspor karşısında çok eksikliklerimiz vardı. Önde basamadık. Çok hata yaptık. Ama sizi temin ederim, Kasımpaşa maçı çok farklı olacak. Bu karşılaşmayı alırsak Şampiyonlar Ligi'ne garanti gözüyle bakacağım” diye konuştu.

Yönetime yüreklerini ferah tutmaları yönünde konuşma yapan Slaven Bilic, “Son üç maça göre yaşayacağız. Ben ve futbolcularım hayatımızı buna göre planlıyoruz. Biz bu futbolcularla buralara kadar geldik. Yine bu oyuncularla Şampiyonlar Ligi'ne gideceğiz. Benim şüphem yok. Bu hafta cezalı oyuncularımız da dönecek. Futbolcular kendilerini camiaya böyle affettirecek. Onlar için önemli olan sizin desteğiniz. Takımın arkasında durduğunuzu hissetmeleri lazım” ifadelerini kullandı.

Takımın son durumu hakkında da yönetimi bilgilendiren Bilic, “Hepsi Sivasspor maçını unutmuş durumda. Onlara yeni bir sayfa açmamız gerektiğini söyledim. Galatasaray'ın puan kaybedeceğini de söyledim. Hepsi benim gibi umutlular” dedi.
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!